Stiri

Cele mai drăguţe felicitări pentru ziua de naştere

Cele mai drăguţe felicitări pentru ziua de naştere
[Sursa foto: Facebook ]
Vrei să transmiţi un mesaj special de ziua de naştere a unei persoane dragi? Te poţi inspira de aici.

 Se apropie ziua de naştere a unei persoane pe care o apreciezi şi la care ţii, dar nu ai prea multă inspiraţie în creearea unui mesaj? Noi venim în ajutorul tău, cu cele mai frumoase urări şi felicitări pentru ziua de naştere.

Cele mai drăguţe felicitări şi mesaje de ziua de naştere

- Cele mai sincere și călduroase urări de ziua de naștere pentru o persoană specială în viața mea, care mă cunoaște mai mult decât oricine.

Vreau să știi că mereu vei putea să contezi pe mine! 

Cele mai drăguţe felicitări pentru ziua de naştere

- Fie că această zi specială să fie la fel de dulce, de savuroasă și de picantă că tine. La mulţi ani!

- Astăzi este o zi specială, ai ajuns la vârstă la care toate căile îți sunt deschise spre un nou orizont cu bune și cu rele. Fie că această zi să te binecuvânteze, să-ți strecoare câte un strop de bunătate, fericire, iubire și speranță în toate realizările tale.  

Cele mai drăguţe felicitări pentru ziua de naştere

- La mulţi ani, tovarășe! Îţi urez sănătate multă, iar visurile tale să se îndeplinească pe cât de repede posibil! Îţi mulțumesc pentru toate sfaturile tale şi toate momentele în care ai fost lângă mine şi m-ai ghidat pentru luarea celor mai bune decizii.  

- Îţi transmit toată dragostea mea şi sper să avem energia necesară pentru a continua șirul nebuniilor pe care obișnuim să le facem de atâția ani. Sunt recunoscătoare pentru faptul că eşti prietena mea şi sper să îţi pot răsplăti această bucurie pe care mi-o faci zi de zi! 

Citeste si: Mesaje noi de ,,Bună Dimineaţa'' pentru Facebook şi Instagram

Cele mai drăguţe felicitări pentru ziua de naştere

- La mulţi ani şi la mulţi bani! Îţi transmit toată dragostea mea şi îţi mulțumesc pentru faptul că eşti alături de mine mereu. Să nu îţi pierzi optimismul niciodată ca să continui să ne molipsești cu buna ta dispoziţie. 

- De ziua ta, îți doresc să crezi din toată inima că există fericire în viață și să simți gustul ei luminos! Fiecare zi să fie minunată și colorată ca un curcubeu! Lasă dragostea și grija celor mai apropiați să te însoțească la fiecare pas, iar soarele și stelele strălucitoare să-ți lumineze calea zi și noapte! 

- Să devii mai bogat și mai fericit – iată ce îți doresc în această zi! Să rămâi la fel de succes, de neclintit și puternic. Să-ți zâmbească soarele chiar și din spatele norilor! 

Cele mai drăguţe felicitări pentru ziua de naştere

- Fie ca viața să-ți ofere o mulțime de beneficii! Iar eu voi fi un magician puternic astăzi pentru tine, astfel încât să fie în puterea mea să-ți dau dragoste și fericire! 

- La mulți ani foarte fericiți! Te felicit! Să primești recompense pentru toată bunătatea ta în formă de fericire! Ești sprijinul meu în această viață deloc ușoară. Mereu pronunț numele tău cu căldură. Îți doresc toată bunătatea lumii.

- Cu multă bucurie și emoție te felicit! Astăzi lumea a devenit mai strălucitoare! Lasă anii și viața să treacă ușor, să nu ai nicio o barieră în realizarea viselor și să primești doar premii de la destin! 

Citeste si: Mesaje de Buna Vestire 2022. Cele mai frumoase mesaje creștine