Stiri

Cele mai cunoscute melodii ale lui Nicole Cherry

Cele mai cunoscute melodii ale lui Nicole Cherry
[Sursa foto: Facebook ]
Eşti fan Nicole Cherry? Iată care sunt cele mai apreciate şi cunoscute melodii ale artistei!

La doar 23 de ani, Nicole Cherry şi-a făcut deja un nume în scena muzicală din România. Artista a lansat o mulţime de melodii care au intrat în topurile muzicale din ţara noastră. Fanii îi apreciază enorm piesele, lucru observat şi în cifrele de pe Youtube.

Cele mai apreciate melodii lansate de Nicole Cherry

Cele mai cunoscute melodii ale lui Nicole Cherry

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a debutat în industria muzicii din România pe când avea doar 14 ani, odată cu lansarea melodiei "Memories".

Piesa a ajuns la radio, a beneficiat şi de un videoclip, iar Nicole a început deja să atragă atenţia. În plus, la 14 ani a câştigat prmiul "Best Breakthrough", la Gala Premiilor ZU.

De la debutul său, Nicole Cherry a muncit mult şi şi-a creat o carieră de succes, lansând hit după hit. Cea mai cunoscută piesă a artistei de 23 de ani este "Dansează amândoi".

Melodia lansată în urmă cu trei ani a avut un succes imens şi a adunat pe Youtube peste 67 de milioane de vizualizări.

Sute de milioane de vizualizări pe Youtube

Nicole a făcut furori şi cu piesa "Se poartă vara", alături de Connect-R, care a fost urmărită pe Youtube de peste 51 de milioane de ori. "Scrie-mi pe suflet", "Cuvintele tale", "Cine iubeşte", "Fata naivă" şi "Uneori" sunt alte melodii care au depăşit borna de 10 milioane de vizualizări pe Youtube.

Şi colaborările muzicale în care a fost implicată Nicole au avut un real succes. Pe lângă acest featuring cu Connect-R, artista a mai cântat alături de Damian Drăghici şi Cabron, Bogdan Medvedi sau Jenn Morel. 

Cântăreţei îi merge de minune şi pe plan personal. La doar 23 de ani a devenit o fericită mămică de fată. Anastasia a împlinit deja patru luni de viaţă şi este cea mai mare bucurie pentru Nicole Cherry.