Stiri

Cele mai bune podcasturi de jocuri de noroc care te ajută să-ți îmbunătățești jocul

Cele mai bune podcasturi de jocuri de noroc care te ajută să-ți îmbunătățești jocul
Cele mai bune podcasturi de jocuri de noroc care te ajută să-ți îmbunătățești jocul
Podcasturi despre jocurile de noroc, care te învață cum să joci mai bine și să-ți îmbunătățești avantajul de jucător. Află ce trebuie să faci de la cei mai buni!

Când te-ai așezat în fața unui aparat de păcănele sau la o masă live, fie că ești online sau în sălile de jocuri, altfel joci când ai informații esențiale despre jocul de noroc. Cele mai multe lucruri le ai de învățat atunci când asculți părerea experților, iar noi avem pentru tine cinci podcast-uri pe care nu trebuie să le ratezi dacă vrei să-ți îmbunătățești performanța de jucător. Și nu vorbim de trucuri ilegale, ci despre pariul fair-play la jocurile de noroc online, cum e  descris pe Înșelătorie.ro.

Un interviu transparent cu Sorin Constantinescu despre păcănele

Unul dintre cele mai bune podcasturi de la noi este cel intitulat Secretele Păcănelelor cu Tata Păcănelelor, disponibil pe youtube. Am redat titlul exact așa cum este el scris pe canalul de streaming, chiar dacă este scris greșit, pentru a fi găsit ușor. Nici calitatea imaginii podcastului nu este bună, iar sunetul se întrerupe de câteva ori, însă acest video conține foarte multe informații punctuale, transparente și corecte despre jocurile de noroc. 

Video-ul cu Sorin Constantinescu ca și protagonist principal are aproximativ o oră și jumătate iar conținutul este excelent din punctul de vedere al informației. Constantinescu este primul antreprenor care a realizat și vândut jocuri de păcănele, este primul care a adus jocurile bulgarilor de la EGT în România, și cel care a deschis cazinouri în toată lumea. A terminat inclusiv studii la Universitatea de jocuri din Nevada, deci viața lui este în fapt o viață de cazinou. Primul lucru despre care vorbește Sorin Constantinescu în podcastul live este despre diferența pieței de jocuri de noroc înainte și după legalizarea din 2010. Înainte ca platformele de cazinou și cazinourile fizice să fie reglementate în România, fiecare patron putea să-și seteze singur rata de câștig la aparate, acum RTP-ul este predefinit, iar clienții au aceleași șanse corecte și sigure oriunde ar juca. 

Ți se explică clar diferența dintre procent teoretic și procent fizic de payout pentru jocul de păcănele, și cum se modifică în funcție de decizia jucătorului de a paria mai departe sau de a scoate profitul. Afli care este producătorul cel mai bine cotat pe piața sloturilor și cum a ajuns în acest top. Ți se explică despre mecanismul total random, volatilitatea și cum plătesc păcănelele, cum crește Jackpotul și de ce nu există jocuri de noroc trucate în cazinourile legale.

Daniel Negreanu: Poker| Lex Fridman Podcast

Experții în jocuri de noroc îți vor spune așa: Pokerul este singurul joc în care aptitudinile tale ca jucător contează în totalitate. Dacă ești jucător de Poker, poți să-ți iei cele mai bune informații ascultând sfaturile unui expert cum este Daniel Negreanu. Un podcast foarte bun, actual, este cel cu Lex Fridman, în care vorbește și despre MasterClass-ul la care te poți înscrie, și care este fantastic de bun. 

În podcastul ales de noi Negreanu vorbește despre mâinile de Poker, mize, cum să-ți optimizezi jocul, despre câștiguri, cum să-ți manageriezi pierderile și despre jocul mental. Negreanu vorbește și despre diferențele dintre jocul online și cel live, în fața competitorului, menționând avantajele și dezavantajele fiecăruia. Găsești sfaturi bune pentru începători, pentru tinerii care se apucă de jucat Poker și despre jucătorii profesioniști și strategiile lor. 

Podcastul este realizat de un profesionist adevărat. Atât imaginea, sunetul și descrierea sunt înalt calitative. Interviul este foarte bine structurat și atinge toate punctele de interes pe care și le dorește publicul. Singurul dezavantaj ar fi faptul că este în engleză, iar pentru cei care nu cunosc limba este greu de înțeles. Dar din meniul ferestrei de youtube poți să optezi pentru afișarea transcrierii, și astfel îți poți traduce informațiile pe care le dorești. 

Tutorialele Palace Casino Casa Vernescu

Pentru jucătorii începători recomandăm tutoriale disponibile online realizate de unul dintre cele mai prestigioase cazinouri reale din România, Casa Vernescu din București. Tutorialele sunt filmate în incinta cazinoului, sunt realizate cu dealeri reali, iar regulile și tehnicile de joc sunt explicate detaliat. Găsești mai multe video-uri despre jocul de Blackjack al cazinoului, tipurile de pariuri disponibile, numărul de boxe la care poți să joci, și cum se plătește fiecare tip de pariu. Același tip de video este disponibil și pentru Ruletă.

Aceste tutoriale sunt recomandate pentru că tipurile de jocuri sunt similare cu cele pe care le poți juca și la cazinourile online din România. Mesele de joc sunt similare, la fel și tipurile de pariere. Calitatea video este bună, iar jocul se desfășoară încet, cu explicațiile de rigoare, astfel încât oricine poate să înțeleagă fără probleme. 

Mike Aponte- număratul  cărților la Blackjack

Unul dintre cele mai faimoase podcasturi tutoriale sunt cele ale lui Mike Aponte cunoscut și sub numele de MIT Mike. Este un jucător profesionist de Blackjack, fost membru al echipei MIT Blackjack, care a fost subiectul filmului 21. Aponte a făcut parte din echipa de studenți care a câștigat în mod legal milioane de dolari, folosind această metodă în cazinouri. Număratul cărților este legal dar extrem de greu de realizat. Poți asculta un podcast și când ești bară la bară, în trafic, important este să înveți ceva util pentru jocul tău.

La Blackjack șanse mai mari de câștig au doar persoanele care pot număra cărți și își pot modifica pariul în funcție de cum se joacă cărțile din cele șase pachete de cărți puse în joc. 

Cel mai profitabil joc de noroc live este Ruleta, cu cea mai mare rată de plată în cazinouri. Auto Ruleta este diferită față de Ruleta Light sau cele europene, pentru că învârtește mai repede, deci pariurile sunt mai dese, dar șansele de câștig aceleași.