Stiri

Cea mai sensibilă întrebare pe care Denise Rifai i-a adresat-o lui Gică Popescu

Gică Popescu
Gică Popescu
„40 de întrebări cu Denise Rifai” din seara zilei de marți, 20 octombrie, îl va aduce în fața lumii pe marele fotalist Gică Popescu.

Denise Rifai a cucerit întreaga țară cu noul său format de emisiune. După edițiile cu Elena Udrea și Viorica Dăncilă care au născut numeroase discuții în spațiul public, Denise Rifai îl aduce în fața telespectatorilor pe Gică Popescu. 

Gică Popescu
Gică Popescu

Un om cu o reputată carieră în fotbal și cu o viață demnă de povestit, Gică Popescu va scoate la iveală cele mai ascunse secrete ale sale, ajutat fiind de Denise Rifai. 

Denise a declarat în cadrul matinalului Scularea că emisiunea din această seară va fi una plină de emoție. 

Denise Rifai, dezvăluiri din spatele interviului cu Gică Popescu 

Cea mai sensibilă întrebare pe care Denise Rifai i-a adresat-o lui Gică Popescu a fost dacă a făcut închisoare degeaba. Prezentatoarea emisiunii a relatat în cadrul matinalului că Gică Popescu a devenit foarte sumbru la auzul acestei întrebări, ba chiar mai mult, mirat. 

Citeste si: Denise Rifai, impresionata de intrevederea cu Gica Popescu, din cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Gică Popescu
Gică Popescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cu toate că a făcut închisoare, Gică Popescu este singurul om care a ieșit de acolo mult mai iubit de oameni față de cum era înainte. 

„Cred că este singurul om care a trecut prin experiența închisorii și a ieșit de acolo mai iubit de publicul larg decât era înainte. Deci pe el l-a făcut să fie și mai iubit această experiență foarte dură prin care a trecut nevinovat sau nu”, a declarat Denise Rifai în cadrul matinalului Scularea. 

Gică Popescu a vorbit în cadrul interviului și despre moartea tatălui său. 

„Un alt moment foarte emoționant, mi-a fost foarte greu să-l întreb pentru că ajunsesem deja într-un prag al emoției extrem de înalt. L-am întrebat ce i-a mărturisit tatălui lui în momentul în care s-a văzut cu el, la mormânt. Tatăl lui a murit cât el era în închisoare și Gică a povestit că el crede că că a murit de supărare. Și vă dați seama că e un moment foarte emoționant întâlnirea oricăruia dintre noi cu părinții noștri într-un astfel de moment”, a mai declarat Denise pentru Țibulcă și Orlando.