Stiri

Denise Rifai a vorbit la „Scularea” despre interviul cu Gică Popescu din cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Un interviu plin de emoție”

Denise Rifai a vorbit la „Scularea” despre interviul cu Gică Popescu din cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Un interviu plin de emoție”
Gică Popescu este invitatul din această seară al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Iată ce a spus prezentatoarea emisiunii despre interviul cu marele fotbalist.

În seara de marți, 20 octombrie, Gică Popescu va răspunde cu sinceritate celor 40 de întrebări adresate de către Denise Rifai. Prezentatoarea emisiunii de la Kanal D a vorbit în cadrul matinalului Scularea despre ediția care se va difuza în această seară și i-a avertizat că urmează o emisiune plină de emoție. 

Gică Popescu

„Va fi o altfel de emisiune, diferită față de celelalte două pe care le-am făcut până acum”, a declarat Denise Rifai la Scularea. 

Citeste si: Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și Gică Popescu este transmisă în această seară, de la ora 23:00

Denise Rifai a scos la iveală toate secretele ascunse ale lui Gică Popescu 

Denise Rifai a declarat în cadrul matinalului „Scularea” cu Țibulcă și Orlando că s-a bucurat să scoată de la Gică Popescu cele mai sincere răspunsuri la cele 40 de întrebări. Prezentatoarea a recunoscut că la un moment dat și ea a fost extrem de emoționată. 

Gică Popescu

„E un invitat plin de emoție, o să descoperiți foarte mult omul din marele sportiv Gică Popescu, bărbatul din marele sportiv Gică Popescu, fiul Gică Popescu. E un interviu plin de emoție. M-am bucurat atât de mult căam reușit să-l păcălesc așa, să fac un dripling prin sufletul lui cu întrebările mele și asta îmi doresc foarte mult: să freez emoție și să-mi plimb invitatul de la o întrebare la alta, astfel încât să reușesc să-i sparg armura asta a aparențelor.

Fiecare invitat are câte o modalitate de a se apăra de niște răspunsuri sincere, din sufletul lor și la Gică Popescu am reușit lucrul acesta. E un interviu plin de emoție. Am aflat foarte multe chestii interesante despre viața lui de familie, despre experiența lui cu închisoarea, despre relația pe care a avut-o cu tatăl lui pe care la pierdut când era în închisoare.Este un interviu special, pe mine m-a impresionat foarte tare. E unul dintre cele mai frumoase interviuri pe care l-am făcut până acum”, a mai spus Denise Rifai în cadrul matinualului.  

Ce i-a lipsit lui Gica Popescu sa fie mai bun decat Gica Hagi, dar și cum a trecut peste cele mai grele momente din viata lui, veți afla în ediția de marți.