Stiri mondene

Ce va face INNA de Crăciun și de Revelion? A dezvăluit totul într-un interviu

Inna și Deliric
Inna a dezvăluit planuri are de sărbători în acest context pandemic. Cum vor petrece Crăciunul și Revelionul artista și iubitul ei, Deliric?!

Putem spune că la ora actuală, Inna și Deliric sunt unul dintre cele mai surprinzătoare cupluri din industria muzicală. Cei doi au vrut să-și țintp ascunsă relația, însă asta nu prea s-a putut din cauza paparazzilor care i-au dat de gol.

Inna și Deliric au recunoscut în luna august că formează un cuplu: „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!”, a declarat INNA. 

Inna și Deliric petrec sărbătorile în familie

În ceea ce privesc sărbătorile de Crăciun și de Revelion, Inna a declarat în cadrul unui interviu că va petrece în familie sărbătorile de iarnă.

Inna

„Petrec cu familia, în Bucureşti. Alte planuri nu am, nu este o perioadă în care să poţi face planuri, pentru că este impredictibil totul. Mama pregăteşte mâncare tradiţională şi ne bucurăm să fim împreună”, a declarat INNA pentru sursa citată.

Inna spune că se înțelege de minune cu iubitul ei și o surpinde ori de câte ori are ocazia. Artista declară că Deliric este un om specială alături de care și-a găsit liniștea.

Pasiunea lui Deliric este gătitul, așa că toate felurile de mâncare prepartae de el sunt pe gustul artistei: „Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată.”

Inna și Deliric au fost într-o vacanță în Dubai vara aceasta, prilej cu care și-au încântat fanii cu cele mai frumoase fotografii. Una dintre fotografiile care a atras cele mai multe reacții din partea fanilor a fost cea în care Deliric se preface că o mușcă de fund pe Inna. 

Inna și Deliric

Fanii au scris în comentarii că se vede diferența atunci când postează o fotografie cu iubita sa, față de atunci când postează ceva doar cu el.