Stiri mondene

Inna, primele declarații despre nuntă și copil

Inna
Inna a vorbit în cadrul unui interviu despre planurile pe care le are alături de partnerul ei de viață.

Pentru Inna, 2020 a fost un an plin de surprize. A fost anul în care și-a găsit marea iubire și nu-i mai este teamă se se afișeze. De altfel, pe final de an, cariera Innei a luat un avânt fabulos și după ce a stat timp de gtrei săptămâni în casa Dance Queen House, Inna a scos un album de zece piese. Toate sunt pe YouTube și le poți asculta ori de câte ori vrei.
În cadrul unui interviu acordat Viva, Inna a vorbit atât despre cariera sa, cât și despre planurile de viitor pe care le are alături de partenerul ei, Deliric. Deși cei doi par a avea stiluri total diferite, pare că ipoteza „extremele se atrag”, a fost confirmată în cazul lor. Cei doi sunt un cuplu minunat. 

Deliric

„Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling”, a mărturisit artista, potrivit sursei citate.

Inna a mărturisit că lui Deliric nu i-a luat foarte mult să o cucerească. 

„Știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția”, a adăugat artista.

Inna își dorește să devină mamă

Inna spune că nu se teme de responsabilități și ar fi încântată să aducă un copil pe lume. Fiind întrebată de reporterul Viva! dacă are astfel de planuri de viitor, Inna a răspuns vehement.

Inna

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a adăugat îndrăgita cântăreață.