Stiri mondene

Andreea Antonescu, noua concurentă de la Faimoși la Survivor România. Cum a fost primită de colegi

Andreea Antonescu, noua concurentă de la Faimoși la Survivor România
Andreea Antonescu, noua concurentă de la Faimoși la Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Andreea Antonescu este cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Elena Marin a fost în culmea fericirii când a văzut-o.

Andreea Antonescu, jumătatea trupei Andre, este cea mai nouă concurentă care a intrat în competiția Survivor România după plecarea Simonei Hapciuc. Andreea a fost primită cu o bucurie imensă de Elena Marin, cea cu care a ă împărțit de nenumărate ori scena.

„Din momentul în care am văzut-o pe Andreea Antonescu, nu am mai putut de fericire. Pe lângă relația de prietenie pe care o am cu Andreea Bălan, am o relație bună de prietenie și cu Andreea Antonescu.

Suntem amândouă fecioare, amândouă avem coloană vertebrală. Este omul care îmi va da putere. E mult spus că mă va răzbuna sau îmi va face dreptate, că fiecare își face dreptate singur”, a spus Elena Marin.

Elena Marin, despre venirea Andreei Antonescu în competiția Survivor România
Elena Marin, despre venirea Andreei Antonescu în competiția Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Moroșanu, impresionat de prezența Andreei Antonescu la Survivor România

Nu doar Elena Marin a primit-o cu bucurie pe Andreea Antonescu, ci și Moroșanu, care a declarat că o urmărea pe Andreea în copilăria lui și nu-i vine să creadă că acum sunt colegi de echipă.

„Ea nu știe că în tinerețea mea eram fan al formației Andre. Când eram mic spuneam „mamă, ce bunăciune!” Nu mă așteptam ca peste câțiva ani să mă trezesc cu Andreea Antonescu lângă mine. Mi se pare wow. Vezi cum lucrează universul, întâlnim oameni în momente incredibile”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Moroșanu, despre venirea Andreei Antonescu în competiția Survivor România
Moroșanu, despre venirea Andreei Antonescu în competiția Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„M-au primit foarte bine, eu aveam două persoane cu care mă înțeleg bine și în viața reală și știam că se vor bucura că am ajuns aici. Prima e Elena cu care am o relație foarte bună de prietenie de mult timp. Mâncarea pentru mine nu a fost niciodată o necesitate. Sunt omul care mănâncă să trăiască, nu trăiește pentru a mânca”, a declarat Andreea după întâlnirea cu Faimoșii. 

Andreea Antonescu, artista de 38 de ani, este la prima experiență de acest fel și a acceptat cu mare bucurie să facă parte din competiția din Republica Dominicană. Artista este pregătită să-și depășească limitele în cadrul competiției și să înfrunte condițiile vitrege din junglă.