Stiri mondene

Primele declarații ale Războinicilor după ce au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii: „Este o lecție”

Războinicii au pierdut jocul de imunitate de vineri seara
Războinicii au pierdut jocul de imunitate de vineri seara [Sursa foto: Instagram]
Războinicii au pierdut primul joc de imunitate a săptămânii și vor fi nevoiți să facă o nominalizare spre eliminare.

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România s-au luptat în seara aceasta pentru un trofeu de imunitate. Concurenții au dat totul pe traseu pentru a-și salva echipa. Războinicii au pierdut jocul de imunitate după o serie de victorii impresionante. Cu părere de rău că vor fi nevoiți să nominalizeze un concurent spre eliminare, Războinicii au acceptat înfrângerea cu zâmbetul pe buze. 

Războinicii, primele reacții după ce au pierdut jocul de imunitate 

Echipa Războinicilor a pierdut unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii. Echipa albastră a început jocul spectaculos, conducând cu 4-1 la un moment dat și sperând că vor face spectacol, însă lucrurile nu au stat așa cum s-au gândit în camp. 

„Este o lecție că am pierdut, nu știu de ce. Este o lecție pe care trebuie să o învățăm acum, asta se întâmplă la Survivor, cineva trebuie să piardă și să învățăm din asta.

În viață trebuie să înveți să pierzi cu capul sus, o să ne remontăm la următorul meci de imunitate. 
Îmi pare rău că am pierdut cantitatea de provizii, o să învățăm să fim mai cumpătați. Mulțumesc echipei că a avut încredere să merg a doua oară pe taseu. Într-o echipă nu pierd eu sau Sorin, Maria, pierde toată echipa și la fel atunci când câștigăm”,  a declarat  Mellina.