Stiri mondene

Ce spune Oprah despre o împăcare între prinții William și Harry, după moartea Reginei: „Există o oportunitate de reconciliere”

familia regala
Oprah a vorbit despre împăcarea dintre prinții Harry și William  [Sursa foto: Captura Video]
Oprah a vorbit recent despre o posibilă împăcare între frații William și Harry.

În anul 2020, prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au luat întreaga lume prin surprindere după ce și-au anunțat despărțirea de Casa Regală. Astfel, ei au renunțat la obligațiile regale și s-au mutat în California, acolo unde locuiesc cu cei doi copii ai lor, un băiat și o fată.

După moartea Reginei, prinții William și Harry au fost văzuți din nou împreună. Apariția celor doi, alături de soțiile acestora, a fost luată drept un semn că relația lor ar putea fi spre un drum bun.

Oprah Winfrey a făcut recent mai multe declarații despre această împăcare, în cadrul unei discuții cu prezentatoarea Gayle King. Ea este de părere că un asemenea eveniment ar putea să îi aducă din nou mai aproape ca frați.

„Iată ceea ce cred- cred că în toate familiile, știi, tatăl meu a murit recent, vara asta,- când lumea se unește pentru o ceremonie comună, cum ar fi ritualul de a-ți îngropa morții, există o oportunitate de reconciliere.

Sperăm să fie și în cazul lor vorba despre același lucru”,
a declarat Oprah Winfrey.

Citeste si: Kate Middleton și Meghan Markle, emoționate la cortegiul funerar al Reginei Elisabeta a II-a. Cum au fost fotografiate

Celebra prezentatoarea TV a mai adăugat că este de părere că situațiile acestea sunt extrem de dificile, chiar și pentru membrii Familiei Regale: „Nu mă bag în problemele oamenilor de familie.

Toți care au avut parte de provocări în propriile familii, cu frații, surorile, cumnații, știu cât de dificile pot fi unele dintre aceste situații și sunt singură că nici pentru cei din Familia Regală nu este diferit”.

familia regala
Interviul celebrei Oprah cu Meghan Markle și prințul Harry [Sursa foto: Captura Video]

Oprah Winfrey a rămas surprinsă la propriul interviu cu Meghan Markle și prințul Harry

Interviul „Oprah cu Meghan și Harry” a fost difuzat în anul 2021, în care cei doi au făcut declarații surprinzătoare. Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidale, iar prințul Harry  a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. Însăși Oprah a fost surprinsă de toate dezvăluirile pe care cei doi le-au făcut în timpul interviului.

„Am fost surprinsă de cele auzite, așa cum a fost toată lumea. Am făcut un interviu, deoarece mi-am dorit să le ofer o platformă, unde să povestească despre motivul pentru care au plecat. Asta a fost singura mea intenție și anume de a oferi claritate la întrebarea- de ce ați plecat? Însă, în timpul discuției, unele informații dezvăluite au fost surprinzătoarea și pentru mine, iar acele surprize sunt considerate acum „bombe”, însă nu asta a fost intenția mea. Am vrut doar să am o conversație în care ei să-și spună povestea”, a mai declarat celebra prezentatoare.