Stiri mondene

Ce spune Inna despre o colaborare cu Deliric

Ce spune Inna despre o colaborare cu Deliric
Inna se înțelege de minune cu iubitul ei, Deliric, dar ce spune artista despre o colaborare muzicală cu artistul?

Inna este în culmea fericirii! Cariera muzicală merge ca pe roate, în ciuda pandemiei, și asta pentru că Inna nu a stat degeaba în tot acest timp și a decis să închirieze o casă unde să mute cu întreaga echipă și să facă muzică. Zis și făcut! A dat un search pe internet, a căutat o casă care să îi îndeplinească toate așteptările, și-a luat întrega echipă și s-a dus acolo să creeze și să se distreze. 

„Totul a pornit de la ideea că mi-ar plăcea să fac sesiuni muzicale, doar că îmi doream să nu mai facem ca de obicei la studio, ci într-un alt loc în care să stăm cu toții. Așa că am căutat o casă, ne-am testat cu toții și ne-am făcut gașcă de producători, songwriteri, cameramani, fotograf, make-up artist, echipa mea de la Global Records. 3 săptămâni plineee!”, a declarat Inna într-un interviu acordat Click! 

Inna admite că este frumos să aibă o adevărată echipă alături de ea, dar niciodată nu au mai făcut o nebunie de acest tip: să compună cu toții în fața camerelor de filmat. 

„Da, da, e frumos să lucrezi cu oameni talentaţi, ne inspirăm şi ies piese cool! Nu am mai compus până acum cu camerele de luat vederi pe mine, de regulă, sesiunile sunt mai intime, mai private. Dar m-am obişnuit şi aşa”, a mai declarat Inna pentru sursa citată. 

Inna și Deliric, colaborare muzicală?

Întrebată dacă ea și Deliric sau Toto, cum îl alintă ea pe iubitul ei, ar avea de gând să scoată o piesă împreună, Inna a spus că încă nu au adus în discuție acest subiect. 

„Nu, nu ne-am gândit la acest lucru. Şi chiar dacă ar fi aşa, mi-ar plăcea să păstrez surpriza până se va întâmpla acest lucru”, a spus Inna, potrivit Click!