Stiri mondene

Ce spune Anghel Damian despre rolul de viitor tată: „E un lucru pe care îl facem împreună”

Ce spune Anghel Damian despre rolul de viitor tată: „E un lucru pe care îl facem împreună”
Anghel Damian a vorbit despre rolul de părinte. Theo Rose a anunțat de curând că este însărcinată.

Anghel Damian și Theo Rose trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și de curând se bucură din plin de una dintre cele mai frumoase perioade. Cei doi vor deveni părinți anul viitor.

Citește și: Anghel Damian, prima declarație oficială după ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată: „Suntem copleșiți de fericire și emoții”

Anghel Damian, primele declarații despre rolul e tată: „Bucuria e o chestiune foarte intimă”

Anghel Damian este împlinit atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Aflat la premiera filmului „Oameni de treabă”, actorul a fost întrebat despre rolul pe care îl va avea de anul viitor.

Ce spune Anghel Damian despre rolul de viitor tată: „E un lucru pe care îl facem împreună”
Oameni de treaba [Sursa foto: Facebook]

Actorul nu a vrut să ofere foarte multe informații, însă a spus că se bucură enorm pentru ceea ce trăiește.

„Eşti pregătit să schimbi scutece?”, a fost întrebat Anghel Damian de către un reporter Click!

„Nu aş vrea să intru în chestiuni de ordin personal. Am şi spus, în momentul în care voi fi pregătit să vorbesc, în detaliu, despre asta o să vorbim, pentru că e un lucru pe care îl facem împreună... Până atunci, mulţumim tuturor celor care ne-au felicitat şi care ne urează numai de bine. Încercăm să ţinem, deocamdată, treaba asta cât mai pentru noi. Bucuria e o chestiune foarte intimă şi dacă o pui, aşa, pe o masă publică, ajungi să nu te mai bucuri tu de ea”, a fost răspunsul lui Anghel Damian. 

În continuare, Anghel Damian a mai declarat că a ajuns acolo unde și-a dorit după multă muncă, motiv pentru care este recunoscător. 

Ce spune Anghel Damian despre rolul de viitor tată: „E un lucru pe care îl facem împreună”
Anghel Damian [Sursa foto: Facebook]

„Sunt într-un punct în viaţa mea în care am vrut şi am sperat să fiu. Împăcat cu cine sunt. Cu nişte proiecte, pe partea profesională, care, iată, au un succes sau sunt bine-primite şi cu o viaţă personală perfect asumată şi punct. Nu e un succes care mi-a fost aruncat în braţe, e un succes pentru care am muncit. Şi, atunci, mă bucur că munca mea a avut un sens. Un sens mai mare decât produsul în sine, căci are sens în ochii spectatorilor şi telespectatorilor care văd această muncă. Încerc să nu mă „îmbăt” cu treaba asta, pentru că am învăţat, din viaţă, că lucrurile sunt ciclice. După o perioadă de succes sau de vizibilitate, mai degrabă. Eu am avut succes şi cu alte roluri care nu au fost „vizibile”, dar asta nu înseamnă că nu au însemnat ceva. Şi am avut succes şi cu proiecte vizibile, iar asta nu înseamnă că treaba asta te pune pe o poziţie definitivă. În viaţă, urci, cobori, important e să te poţi baza pe tine, până la urmă. Să ştii că poţi să o iei de la capăt, mereu. În meseria noastră, o luăm de la capăt cu fiecare proiect, cu fiecare rol. Se şterge, într-un fel, ce ai făcut până atunci şi te întâlneşti, din nou, cu publicul. Şi el te validează sau nu. Avem exemple de artişti uriaşi care au făcut lucruri extraordinare, după care au făcut nişte lucruri care au fost mai puţin bine-primite”, a mai declarat actorul.