Stiri mondene

Ce spune Ana Porgras despre relația cu Zanni: „E o conexiune aparte. Peste „iubit”

Ce spune Ana Porgras despre relația cu Zanni: „E o conexiune aparte. Peste „iubit”
Ana Porgras a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show și a vorbit despre experiența Survivor România, dar și despre relația cu Zanni.

Ana Porgras a fost la Teo Show și a vorbit despre plecarea sa din competiția Survivor România de la Kanal D, dar și despre relația cu Zanni. Ce spune fosta gimnastă despre conexiunea pe care o are cu artistul?! 

Ce spune Ana Porgras despre nominalizarea făcută de Jador?! A vrut să o scoată din competiție intenționat?! 

„Nu cred că a vrut să mă scoată.

Nu cred că s-a gândit o secundă că eu o să părăsesc competiția. A fost șocat și a fost pentru el momentul acela în care al doilea concurent iese pe mâinile lui.
Din punctul meu de vedere, Zanni a făcut o strategie super bună. Ca să nu iasă nimeni din echipă, a nominalizat-o pe Elena. Eu vreau să le transmit oamenilor atât: în momentul în care îți place de un om, îl susții. Degeaba îl susții din sufragerie și de pe rețelele de socializare. Și nu mai faceți voi strategii acasă pentru că riscați să pierdeți oameni buni”, a spus Ana Porgras. 

Ce spune Ana Porgras despre relația cu Zanni
Ce spune Ana Porgras despre relația cu Zanni[Sursa foto: Captură YouTube]

Întrebată cum a reacționat când a văzut valul de critici care s-a stârnit în online când a fost eliminată, Ana Porgras a spus că a stat pe telefon non-stop. 

„Eu când am ieșit din competiție, vreo trei nopți am dormit vreo 5 nopți adunate. În rest, stăteam pe rețelele de socializare să văd ce impact am avut. Eu urmăream show-urile și tot timpul mă gândeam ce frumos ar fi să ajung și eu acolo. Eu nu mai făceam gimnastică de zece ani și cu toate acestea m-am descurcat foarte bine. Aveam totul în spate”, a spus Ana Porgras.  

De ce a fost atât de afectat Zanni de plecarea Anei Porgras?!

„L-a afectat pentru că eu eram lângă el necondiționat în tot ceea ce a făcut. Când s-a certat cu Elena am avut o mini-ceartă cu el. I-am zis: felul în care tu i-ai spus lucrurile,nu mi se pare ok. Ca drept dovadă, mi-a plăcut că ușor ușor, am văzut la el o schimbare. Nu mai reacționa la fel de urât. Nu mă pot uita la imaginile alea (n.red. imaginile cu Zanni plângând) pentru că mă emoționează și îmi vine să plâng.

Ce spune Ana Porgras despre relația cu Zanni
Ce spune Ana Porgras despre relația cu Zanni[Sursa foto: Captură YouTube]

El are nevoie de afecțiune ca să poată da afecțiune. Nu suntem iubiți. Suntem niște prieteni atât de buni, avem o conexiune, dar nu se poate explica în cuvinte. E peste „iubit”, a mai declarat Ana la Teo Show.