Stiri mondene

Ce se întâmplă cu cariera Monicăi Odagiu, după accidentul mortal în care a fost implicată actrița. Fanii ar putea să fie dezamăgiți

Ce se întâmplă cu cariera Monicăi Odagiu, după accidentul mortal.
Monica Odagiu
Actrița Monica Odagiu, decizie radicală în ceea ce privește cariera sa. Ce se întâmplă cu spectacolele în care trebuia să joace?

În cursul zilei de duminică, 9 aprilie, Monica Odagiu a fost implicată într-un grav accident rutier, lângă Ateneul Român, în urma căruia a murit un bărbat în vârstă de 35 de ani. Din primele informații, bărbatul ar fi încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de mașina condusă de actriță, fiind anchetată pentru ucidere din culpă.

Citește și: Mama lui Alexandru Murgu, tânărul accidentat mortal de actrița Monica Odagiu, strigăt de durere la căpătăiul fiului ei: "Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta!"

Ce se întâmplă cu cariera Monicăi Odagiu, după accidentul mortal.
Monica Odagiu

„S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea”,  au fost primele declarații pe care Monica Odagiu le-a dat.

Monica Odagiu își va pune viața profesională pe pauză pentru o perioadă

Conform surselor  CANCAN.RO, fanii trebuiau să se întâlnească pe scenă în luna aprilie cu actrița în numeroase spectacole.

Cu toate acestea, Monica Odagiu a decis să ia o pauză pentru moment, motiv pentru care a fost înlocuită din toate spectacolele ce erau programate. Aurelian Temișan a făcut o serie de declarații cu privire la înlocuirea acesteia de pe scenă și spune că toată decizia este în mâinile Monicăi Davidescu, dar și ale Monicăi Odagiu. 

Ce se întâmplă cu cariera Monicăi Odagiu, după accidentul mortal.
Monica Odagiu

Citește și: Primele declarații ale familiei tânărului accidentat mortal de actrița Monica Odagiu: "Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!"

Ce pot să spun mai mult decât că spectacolul de la Național, O noapte furtunoasă, este încă acolo, pe site la TNB. Lumea și-a luat bilete… NU depinde de mine. Monica Davidescu decide dacă se va face vreo schimbare în program, iar Monica Odagiu va decide, când se va decide, daca va vrea să joace mai departe acolo. Ea, Monica Odagiu, din păcate trebuie să facă față presiunii imense pe care o are acum, dar și unor comentarii răutăcioase din partea unora în legătură cu acea nenorocire unde știm că nu ea a fost de vină. Decizia le aparține, practic, Monicilor”, a spus Aurelian Temișan, în exclusivitate, pentru sursa menționată mai sus.

Aurelian Temișan
Aurelian Temișan

Lista spectacolelor pe care Monica Odagiu trebuia să le susțină în luna aprilie:

10 Aprilie – Te despart de nu te vezi – Brașov,

17 Aprilie – O noapte furtunoasă – Sala Studio,

18 Aprilie – Te despart de nu te vezi – Oradea,

19 Aprilie – Te despart de nu te vezi – Baia Mare,

20 Aprilie – Te despart de nu te vezi – Bistrița,

21 Aprilie – Te despart de nu te vezi – Targu Mureș,

23 Aprilie – Totul sau nimic – Sala Gloria ora 16:00,

26 Aprilie – O noapte furtunoasa – 19:30 – Palatul Copiilor,

27 Aprilie – Iubirea e un lucru foarte mare – Ploiești,

29 Aprilie – O noapte furtunoasă – Cluj.