Stiri

Ce salariu lunar are celebrul prezentator TV Jimmy Kimmel

Ce salariu lunar are celebrul prezentator TV Jimmy Kimmel
[Sursa foto: Facebook ]
Celebrul prezentator TV Jimmy Kimmel are un salariu lunar uriaş.

 Jimmy Kimmel este celebru în special datorită talk-show-ului pe care îl prezintă, "Jimmy Kimmel Live", de la postul american TV ABC. Realizatorul TV este plătit regeşte pentru această emisiune, având unul dintre cele mai mari salarii din presa de peste ocean.

Ce salariu are celebrul prezentator TV Jimmy Kimmel

  Talk show-ul "Jimmy Kimmel Live" a luat naştere încă din 2003, la Hollywood Masonic Temple, cu ocazia Super Bowl.

Fiind produs de Kimmelot împreună cu ABC Signature, acesta este cel mai longeviv talk-show din Statele Unite ale Americii. De-a lungul timpului, emisiunea a primit zece nominalizări la Primetime Emmy Awards şi a câştigat trei premii la Creative Arts Emmy Awards, din 22 de nominalizări.

 Deşi este unul dintre cei mai de succes realizatori TV de peste ocean, Jimmy Kimmel nu a vrut de la început să se afle în faţa camerelor de filmat. A început să lucreze în radio încă din liceu şi a continuat câţiva ani. Apoi, a scris promouri pentru Fox, iar următorul pas în carieră l-a făcut la Comedy Central, în 1997, unde a lucrat la show-ul "Win Ben Stein's Money". Din 1999, a găzduit alături de Adam Carolla "The Man Show", tot pe Comedy Central, iar audienţele excelente l-au ajutat să mai prindă un contract la Comedy Central, găzduind "Crank Yankers". 

 Din 2003 s-a mutat la ABC, iar faima sa a devenit tot mai mare. Pe lângă "Jimmy Kimmel Live", realizatorul TV a prezentat Gala Premiilor Oscar în 2017, Primetime Emmy Awards în 2012 şi 2016, dar şi American Music Awards, de cinci ori la rând. Datorită succesului său, Jimmy Kimmel a primit propria stea pe Hollywood Walk of Fame, iar acum este unul dintre cel mai bine plătiţi realizatori din televiziunea americană.

Ce salariu lunar are celebrul prezentator TV Jimmy Kimmel

 Jimmy Kimmel câştigă nu mai puţin de 15 milioane de dolari pe an, adică 1,25 de milioane pe lună. Se estimează că are o avere de peste 50 de milioane de dolari, iar o bună parte din ce a acumulat în carieră a investit în proprietăţi. În 2018, a achiziţionat o casă în Hermosa, cu 8,2 milioane de dolaari. În plus, mai deţine o locuinţă în Hollywood Hills, pentru care a plătit 7,1 milioane de dolari.