Stiri mondene

Ellen DeGeneres renunță la emisiune! Ultimul sezon va fi în 2022. Care sunt motivele pentru care renunță la celebrul talk-show

 Ellen DeGeneres renunță la emisiune! Ultimul sezon va fi în 2022
Ellen DeGeneres renunță la emisiune! Ultimul sezon va fi în 2022 [Sursa foto: People ]
Ellen DeGeneres a anunțat că celebra sa emisiune se va încheia odată cu sezonul 19.

„The Ellen DeGeneres Show" se va încheia oficial în 2022, odată cu încheierea celui de-al 19-lea sezon. În deschiderea emisiunii de marți, Ellen DeGeneres a spus audienței sale că urmează ca emisiunea să se încheie în 2022.

„Astăzi am un anunț: următorul sezon, sezonul 19, va fi ultimul meu sezon. Ultimii 18 ani mi-au schimbat viața. Voi mi-ați schimbat viața. Vă sunt recunoscătoare că v-ați uitat, ați râs, ați dansat și poate chiar ați plâns.

Acest spectacol a fost cea mai mare experiență din viața mea și totul se datorează vouă”, a spus prezentatoarea de televiziune, potrivit People.  

Motivul pentru care Ellen DeGeneres renunță la emisiunea care a consacrat-o

Realizatoarea uneia dintre cele mai longevive emisiuni a spus că știa încă de acum trei ani că emisiunea sa se va încheia în 2022. Ba mai mult, a dezăvăluit că a vrut să renunțe după al 16-lea sezon, dar producătorii au înduplecat-o să mai continue. 

Ellen DeGeneres renunță la emisiune! Ultimul sezon va fi în 2022
Ellen DeGeneres renunță la emisiune! Ultimul sezon va fi în 2022[Sursa foto: People ]

„Mă gândeam să mă opresc după al 16-lea sezon", a declarat într-un interviu DeGeneres pentru The Hollywood Reporter. "Acela urma să fie ultimul meu sezon şi au vrut să semnez pentru încă patru ani şi am spus că poate semnez pentru unul. Mi-au spus că nu se poate semna pentru un singur an. "Nu facem aşa cu partenerii şi posturile TV au nevoie de un contract mai angajat". Aşa că, am stabilit pe încă trei ani şi am ştiut că va fi pentru ultima dată. Acesta era planul". 

Emisiunea „The Ellen DeGeneres Show” a fost acuzată recent de rasism și intimidare la locul de muncă, motiv pentru care WarnerMedia a derulat o anchetă internă. 

Emisiunea a fost un instrument major în peisajul talk-show-ului de-a lungul derulării sale şi chiar a inspirat o serie de spin-off-uri. Printre acestea: „Ellen’s Game of Games", „The Masked Dancer”, „Family Game Fight” şi „Ellen’s Greatest Night of Giveaways”.