Lansări muzicale

Rapperul Drake a lansat albumul ”Certified Lover Boy”

Rapperul Drake a lansat albumul ”Certified Lover Boy”
Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii artistului Drake! Rapperul canadian a lansat albumul ”Certified Lover Boy”.

Rapperul canadian Drake, un artist care se bucură de un imens succes comercial, a lansat un nou album de studio, intitulat "Certified Lover Boy". Astăzi, 3 septembrie 2021, fanii vor putea vedea și coperta sa, realizată de către artistul Damien Hirst. Această copertă este o colecţie de 12 emoji-uri cu femei însărcinate de diferite tonalităţi de culoare ale hainelor şi diferite culori ale pielii. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de champagnepapi (@champagnepapi)

Acesta este al șaselea album de studio al vedetei canadiene!.” Certified Lover Boy ” conține 21 de piese și este disponibil deja pe platformele de streaming.

”Thank Me Later”, primul album al artistului Drake

Primul album de studio al artistului canadian, "Thank Me Later" (2010), a debutat pe primul loc în topul oficial american şi a fost vândut în peste 170 de milioane de exemplare.

Cu acest album, Drake a câştigat patru premii Grammy şi două Brit Awards, printre multe alte premii. De asemenea, Drake este cântărețul cu cele mai multe trofee din istoria premiilor Billboard, care recompensează cele mai bine vândute albume ale anului. Având în vedere că este muzicianul cu cele mai mari vânzări între 2010 şi 2021, rapperul a fost recunoscut drept artistul deceniului la gală Billboard Music Awards.