Stiri

Ce prețuri au în 2021 fotografii și cameramanii pentru o nuntă sau un botez

Ce prețuri au în 2021 fotografii și cameramanii pentru o nuntă sau un botez
[Sursa foto: Facebook ]
Pentru nuntă şi botez, trebuie să alegi neapărat fotografi şi cameramani cu experienţă, pentru a rămâne cu amintiri frumoase.

 Pentru a importaliza perfect momentele deosebite de la nuntă sau de la botez, aveţi nevoie de fotografi şi cameramani buni. Cei cu experienţă mare în domeniu au preţuri destul de mari, dar efortul financiar merită, pentru amintiri superbe.

Ce preţuri au fotografii şi cameramanii de nuntă şi botez în 2021

 Cei care consideră mari preţurile cerute de fotografi şi cameramani trebuie să ştie că aceştia au foarte mult de muncă şi că au investit foarte mult în apăratură, dar şi în pregătirea profesională.

În plus, pentru o nuntă care începe cu pregătirile şi tradiţiile, urmate de slujba de la biserică, şedinţa foto pentru miri şi apropiaţi şi de petrecere, consumul de energie este foarte mare, având în vedere că fotografii şi cameramanii nu trebuie să rateze niciun moment important pe parcursul a peste 15 ore.

 De obicei, un fotograf experimentat are un tarif pentru nuntă care porneşte de la 800 de euro. Iar în această sumă intră şi un album video, dar şi editarea fotografiilor. Şi selecţia şi editarea fotografiilor durează foarte mult timp, de aceea nu veţi primi produsul imediat după nuntă, ci după cel puţin o săptămână. Dacă doriţi un pachet de fotograf plus cameraman, preţul va pleca de la cel puţin 1400 de euro. Şi la fel ca în cazul fotografiilor şi montaj filmului de nuntă necesită multă muncă. Mulţi cameramani oferă, pe lângă filmul care durează în general aproximativ trei ore şi un video scurt, de trei-cinci minute, cu cele mai importante momente ale evenimentului.

Ce prețuri au în 2021 fotografii și cameramanii pentru o nuntă sau un botez

  Pentru un botez, preţurile sunt ceva mai mici, având în vedere şi numărul mai mic de invitaţi. De la 300 de euro porneşte tariful unui fotograf bun pentru botez, iar un pachet complet cu fotograf şi cameraman, porneşte de la 700 de euro. Aşadar, este recomandat să nu vă alegeţi fotograful şi cameramanul doar bazându-vă pe preţul cerut. De foarte multe ori, expresia "cât dai, atât face" este valabilă.

Ce prețuri au în 2021 fotografii și cameramanii pentru o nuntă sau un botez