Stiri mondene

Ce mesaj emoționant a postat Theo Rose pentru oamenii care au fost alături de ea în carieră: ”De ani de zile sunt aceiași și mă bucur”

Ce mesaj emoționant a postat Theo Rose pentru oamenii care au fost alături de ea în carieră
Ce mesaj emoționant a postat Theo Rose   [Sursa foto: Facebook]
Theo Rose a transmis un mesaj emoționant pentru oamenii care au fost alături de ea. Iată ce le-a transmis celebra artistă.

Theo Rose a reușit să își facă numele destul de sonor în industria muzicală și se bucură acum de un mare succes. Colaborările sale muzicale cu aritiști consacrați ai genului i-au adus faima și milioane de români au început să o urmărească pe toate rețelele sociale. Pe lângă faptul că domină topurile cu piesele ei, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil. Celebrities” a ocupat și unul dintre cele mai râvnite scaune.

Fanii o văd pe artistă alături de Smiley în ipostază de jurat la „Vocea României”.

Ce mesaj emoționant a postat Theo Rose
Theo Rose și Smiley[Sursa foto: Facebook]

Pentru Theo Rose, acesta este un vis devenit realitate, mai ales că nu mulți au ocazia să ajungă mentori. Cântăreața are o carieră de succes, dar asta și pentru că a avut lângă ea oameni care i-au fost alături la fiecare pas. Astfel, artista a făcut o postare în mediul online prin care le-a mulțumit tuturor celor care nu au lăsat-o la greu. 

Citeste si: Theo Rose, planuri mari de viitor! Artista plănuiește să organizeze un turneu: „Îmi doresc să mă dezvolt și am de gând să exploatez chestia asta”

„Postarea asta e o declarație de dragoste pentru oamenii cu care lucrez și pe care îi iubesc sincer. De ani de zile sunt aceiași și mă bucur că Dumnezeu m-a înconjurat cu iubire, intenții bune, înțelegere și umor.

Așa sunt oamenii mei. Vă iubesc”, a scris Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose, detalii neștiute despre începuturile carierei sale!

Theo Rose a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre debutul său pe scena artistică. Este acum una dintre cele mai apreciate artiste, însă a fost criticată când a început să profeseze în acest domeniu. În cadrul unui interviu, vedeta a povestit că a fost certată de multe ori fie pentru că era la îndemână, fie pentru că era înțeleasă greșit. Totuși, artista a spus că nu repeta greșelile pe care le făcea. 

Ce mesaj emoționant a postat Theo Rose
Ce mesaj emoționant a postat Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Theo Rose a dezvăluit ce a făcut cu banii obținuți din muzică! Ce investiție are în plan artista: „Banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită”

„Privind în urmă, nu mi se mai pare greu nimic din ce a fost. Nici atunci nu am simțit cât e de greu, probabil de la adrenalină și emoții. Îmi amintesc că primeam cu entuziasm orice proiect, orice mi se dădea de făcut, indiferent că știam să fac sau nu. Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram înțeleasă greșit, pentru că eram un copil și nu aveam noțiunea unor limite fine. Aveam doar bun-simț și voința de a repara. Nu repetam greșelile. Dar, într-adevăr, au existat multe situații.”,   a spus Theo Rose.

Citește continuarea aici.