Stiri

Ce mananca Chris Hemsworth ca sa aiba un corp de zeu. Chef-ul personal al starului de la Hollywood a dezvaluit dieta si exercitiile actorului

Chris Hemsworth
Ce mananca Chris Hemsworth ca sa aiba un corp de zeu  [Sursa foto: Captura Video]
Chef-ul personal al lui Chris Hemsworth a dat toate detaliile despre dieta celebrului actor.

Chris Hemsworth este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, fiind recunoscut pentru talentul actoricesc, dar și fizicul său. Actorul în vârstă de 39 de ani este foarte atent în ceea ce privește aspectul său fizic, care a trecut de-a lungul anilor prin multe transformări, asta pentru rolurile pe care le interpretează.

Citește și: Toate filmele cu supereroi care vor apărea în 2022

Starurile au nevoie de o dietă specială și antrenamente constante pentru a ajuns să atingă anumite standarde pe care filmele în care joacă le necesită. Sergio Perera, chef-ul personal al starului de la Hollywood, a oferit toate detaliile despre dieta pe care Chris Hemsworth o urmează cu sfințenie înainte de roluri.

Chris Hemsworth
Toate detaliile despre dieta lui Chris Hemsworth[Sursa foto: Captura Video]

Care este dieta actorului Chris Hemsworth

Sergio Perera se ocupă de dieta lui Chris Hemsworth de ani de zile, iar de fiecare dată este adaptată în funcție de rolurile pe care celebrul actor trebuie să le joace în momentul respectiv.

Chef-ul a mărturisit că star-ul trebuie să respecte cu sfințenie anumite reguli, pentru Daily Mail. 

În cazul în care actorul trebuie să treacă printr-un proces de „bulking”, adică acumulare de masă musculară, implicit de greutate corporală, chef-ul lui Chris Hemsworth a dezvăluit că dieta acestuia constă în mare parte de preparate din carne de-a lungul zilei, iar cina este de obicei una mai ușoară, concentrată mai mult pe preparate din pește sau fructe de mare.

De asemenea, dieta celebrului actor include și multe legume, cum ar fi spanacul sau salata kale, din care Chris trebuie să își ia nutrienții necesari într-un mod sănătos. El mai obișnuiește să bea dimineața pe stomacul gol o băutură cu apă caldă și lămâie, în care adaugă o lingură de oțet de mere, ceea ce îl ajută la absorbirea mult mai rapidă a tuturor nutrienților.

Chris Hemsworth ia, de asemenea, și multe vitamine, care îl ajută să rămână energic, sănătos și focusat cu privire la țelurile lui din punct de vedere al fizicului.

Chris Hemsworth
Chris Hemsworth[Sursa foto: Captura Video]

Ce alimente consumă Chris Hemsworth. Chef-ul actorului i-a dezvăluit toate secretele

Într-o zi obișnuită, Sergio Perera a povestit că actorul obișnuiește să mănânce o salată la prânz, cu legume gătite, lângă o bucată de pui, vită sau pește.

Tot la prânz, actorul are voie să consume alune, semințe, fructe de pădure sau pește, în timp ce la ora trei după-amiaza trebuie să aibă o masă plină de proteine. La cină, în jur de ora opt seara, star-ul de la Hollywood consumă o masă ori bazată pe cartofi sau alte legume, alături de pește.