Stiri

Ce faci în weekend?! Evenimente pentru perioada 23 - 25 decembrie 2022 în București

Evenimente pentru perioada 23 - 25 decembrie 2022 în București
Evenimente pentru perioada 23 - 25 decembrie 2022 în București [Sursa foto: PixaBay]
Nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit lista cu cele mai frumoase evenimente care au loc în București în perioada 23 - 25 decembrie 2022.

Se anunță încă un weekend plin de evenimente în București. Dacă nu ai planurile făcute în perioada 23- 25 decembrie 2022, atunci iată câteva recomandări de evenimente de weekend la care să mergi dacă ești în București. De la concerte la expoziții sau de la spectacole de teatru ori vizite la muzeu, vă invităm să alegeți dintre recomandările noastre dacă nu doriți să stați în casă. Iată la ce evenimente poți participa la finalul acestei săptămâni. 

Ce faci vineri, 23 decembrie 2022, în București?

Din suflet, de Crăciun

Concertul este un concept inedit în care ariile, duetele dar şi colindele se împletesc cu coregrafia. Repertoriul va fi interpretat de solişti ce în prezent îşi desfăşoară activitatea în instituții dedicate artei cântului. Prin acest show îşi doresc să transpună publicul în universul spectaculos al operei, operetei şi al musicalului, al frumoaselor poveşti de dragoste, dar şi al situaţiilor comice.

De asemenea interpreții vor aduce pe scena Palatului Bragadiru colinde româneşti, dar şi internaționale cu care vă vor introduce în atmosfera feerică a sărbătorilor ce se apropie.

 Evenimente pentru perioada 23 - 25  decembrie 2022 în București
Evenimente pentru perioada 23 - 25 decembrie 2022 în București[Sursa foto: Teatrul Godot]

Concert- Lunatic Full Electric

Pe 23 Decembrie, trupa Lunatic pregătește ultimul show electric al anului 2023, alături de Sayonara Blue Monday.  Concertul va include piese de pe noul album, plus piese deja consacrate din repertoriul de concert al trupei.

Evenimente pentru perioada 23 - 25  decembrie 2022 în București
Evenimente pentru perioada 23 - 25 decembrie 2022 în București[Sursa foto: Facebook /The Pub – Universitatii]

Citește și: EXCLUSIV: Olivia Addams a dezvăluit cu cine vrea să colaboreze în viitor: ”Aștept cu sufletul la gură”

Colinde și tradiții

Sărbătorile de iarnă încep cu colinde la Veranda Mall! Colindele reprezintă unele dintre cele mai îndrăgite tradiții, care vestesc cu bucurie nașterea Mântuitorului și aduc noroc, sănătate și belșug. Bucureștenii și nu nuai, sunt invitați să se bucurăm de ele.

Când și unde va avea loc?

Între 21 – 23 decembrie, în intervalul 17:00 – 19:00 în amfiteatrul Veranda Mall.

Ce include programul?

Tradiții românești: Capra, Ursul, Steaua, Plugușorul, Sorcova

  • Participarea este gratuită

Evenimente pentru perioada 23 - 25  decembrie 2022 în București
Evenimente pentru perioada 23 - 25 decembrie 2022 în București[Sursa foto: Facebook/ Veranda Mall]

Ce faci sâmbătă, 24 decembrie 2022, în București?

Poveste de Crăciun

„Poveste de Crăciun”, spectacolul dedicat sezonului de iarna este  inspirat din nuvela “Colind de Crăciun ”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele. O poveste clasică, spusa cu umor și duioșie, pentru întreaga familie.Povestea spune că în Ajunul Crăciunului, morocănoasă și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi nepotei, Billy și Lilly, care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să chelutiasca, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii.

Evenimente pentru perioada 23 - 25  decembrie 2022 în București
Evenimente pentru perioada 23 - 25 decembrie 2022 în București[Sursa foto: Teatrul Coquette]
 Christmas Eve with Elvis

Sâmbătă, 24 decembrie, se petrece în ajun de Crăciun cu un super concert tribut Elvis Presley. ” Blue Christmas ”, ” Silent night ” sau ” Santa Claus is back in town ” sunt doar câteva dintre piesele care vor aduce atmosfera de sărbătoare în Orașul cu Chef de Viață.

Citește și: Robbie Williams şi Sam Smith vin la București în 2023, în cadrul primei ediții a festivalului Summer in the City

Participanții vor avea asculta live cele mai îndrăgite piese ale Regelui precum ” Jailhouse Rock ”, ” Can’t help falling in love ” sau “ Suspicious Minds ” în interpretarea lui Roberto Elvis & The Heartbreakers. Aceștia vin din Italia pentru un super concert tribute Elvis Presley și pentru a sărbători alături de noi Crăciunul!

Bilete:

  • 59 lei – Cat. A – în fața scenei cu loc la masă
  • acces gratuit! primele 200 de locuri – Cat. B – trebuie doar să-ți faci o rezervare în avans.

Evenimente pentru perioada 23 - 25  decembrie 2022 în București
Evenimente pentru perioada 23 - 25 decembrie 2022 în București[Sursa foto: Facebook/ Berăria H]

Ce faci duminică, 25decembrie 2022, în București?

Ștefan Hrușcă – recital de colinde 2022

După 3 ani de pauză, cântecele de iarnă şi colindele tradiţionale româneşti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila voce a lui Ştefan Hruşcă. Cu stilul său cald şi timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureşean va interpreta  Florile dalbe Steaua Trei păstori Afară ninge liniştit Linu-i lin  şi multe alte piese fără de care sărbătorile de iarnă nu ar fi complete. Nu vor lipsi însă nici cântece-manifest din vremea Cenaclului Flacăra, printre care se numără incredibila  Rugă pentru părinţi  pe versurile lui Adrian Păunescu.