Stiri mondene

Ce a făcut Connect-R după ce a dezvăluit că este de etnie romă?!

Ce a făcut Connect-R după ce a dezvăluit că este de etnie romă?!
La zece ani de când a dezvăluit că este de etnie romă, Connect-R face dezvăluiri uluitoare. Cum s-a simțit atunci și ce a făcut la scurt timp după?!

În anul 2010, la Romanian Music Awards Connect-R a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiul pentru „Cea mai bună piesă”. Vizibil emoționat, artistul le-a mulțimit fanilor și celor apropiați pentru toată susținerea, iar la final le-a spus tuturor că premiul a fost câștigat de un țigan. Artistul avea un tricou pe care scria mare „SUNT ȚIGAN”. 

„În primul rând, am vrut să transmit prin mesajul de pe tricou faptul că nu-mi este ruşine de ceea ce sunt. Şi totodată am vrut să transmit tinerilor care aparţin acestei etnii mesajul că şi ei pot reuşi. ‘Dacă eu am făcut-o, puteţi şi voi’”, declara Connect-R la acea vreme, potrivit Libertatea

Connect-R dezvăluire impresionantă! Ce a făcut la scurt timp după ce și-a dezvălui etnia

În cadrul podcast-ului cu Damian Drăghici, Connect-R a rememorat momentul din 2010 și a spus că a fost o eliberare pentru el. În plus, artistul a dezvăluit ce a făcut la scurt timp după ce a făcut marea destăinuire în fața a milione de fani. 

„Am fost un mic laș, eu atunci am reușit. Mult timp am zis că am părul afro pentru că îmi place cultura rap. După ce am zis că sunt țigan, la o săptămână m-am tuns”, a spus Connect-R în podcast-ul lui Damian Drăghici.