Stiri mondene

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima oară! Fosta gimnastă, primele declarații: „Va fi cea mai strălucitoare medalie a mea”

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima oară
Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima oară [Sursa foto: Instagram]
Cătălina Ponor este în culmea fericirii! Fosta gimnastă a anunțat că este însărcinată pentru prima dată.

Cătălina Ponor trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. La doar două luni de când s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu, fosta gimnastă a anunțat că este însărcinată. Sportiva va aduce pe lume primul ei copil. Marea veste a fost dată chiar de ziua ei de naștere, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima oară
Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima oară[Sursa foto: Instagram]

Cătălina Ponor a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani și a ținut să precizeze că a primit cel mai frumos cadou: un copil. Alături de mesaj, viitoarea mămică a publicat şi câteva fotografii.

În una dintre ele apare cu tortul în mâini, iar în alta e surprinsă alături de partenerul său care îşi ţine mâna pe burtica fostei sportive. 

Citeste si: VIDEO: Mesajul emoţionant al Nadiei Comăneci pentru David Popovici: „Record, după record. Ce mai este de spus?”

”Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați! A fost o zi specială….

De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou. Va fi cea mai strălucitoare medalie a mea…. A noastră! #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”,
a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit anul acesta 

Cătălina Ponor și alesul inimii sale, Bogdan Jianu, s-au căsătorit pe 18 iunie 2022. Evenimentul a fost unul restrâns, iar emoțiile au fost uriașe pentru sportivă. Între cei doi există o diferență de 18 ani. Bogdan este mai în vârstă decât Cătălina, însă acest aspect nu a stat în calea iubirii lor. 

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima oară
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Larisa Iordache, noi planuri de viitor! Ce vrea să facă sportiva după retragerea din activitate: „Trebuie să prind experiență într-adevăr, dar aștept”

18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!”,  este mesajul scris de fosta gimnastă în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)