Stiri mondene

Cătălin Măruță împliniște 43 de ani! Ce urări a primit de la Țibulcă și Orlando în direct la Radio Impuls

Radu Țibulcă și Orlando Ivan
Radu Țibulcă și Orlando Ivan [Sursa foto: arhiva]
Cătălin Măruță a fost felicitat de matinalii „Scularea!”, în direct, încă de la primele ore ale dimineții. Ce urări i-au făcut Țibulcă și Orlando

„Credeam că mă întrebi naționalitatea iubitei lui Orlando. Așa că bine că am scăpat de treaba asta și atunci, mulțumesc pentru urări”, a spus Cătălin Măruță când a răspuns la telefon

Radu Țibulcă: „Să fii sănătos, fericit, să fii exact așa cum ai fost și până acum pentru că mie mi se pare că ai exact tot ce și-ar fi dorit un bărbat de vârsta ta de 33 de ani pe care i-ai împlinit azi”

Cătălin Măruță: „Mulțumesc.

Începusei cu urările exact cum sunt pe 1 ianuarie, la Sorcova”

Orlando: „ Păi te sorcovim dacă vrei”

Radu Țibulcă: „Noi am fi vrut să-ți facem și o farsă că tu faci farse de zilele oamenilor. Am văzut ultima farsă pe care i-ai făcut-o Doamnei Saveta cu adormitul”

Cătălin Măruță: „ Povestea era că era ziua Savetei Bogdan și m-am prefăcut că adorm în emisiune când femeia povestea.

Femeia foarte elegantă. Nu mai știa cum să acopere momentul stânjenitor. Numai că după aia momentul a fost atât de viralizat pe Tik Tok și pe alte relețe, încât oamenii cred că eu chiar am adormit”

Cum petrece de ziua sa de naștere Cătălin Măruță și ce cadouri a primit de la cei dragi

Întrebat de Radu Țibulcă și Orlando Ivan cum petrece de ziua lui de naștere, Cătălin Măruță a spus că nu va face nimic special astăzi, mai ales pentru că ne aflăm în contextul pandemic.

Prezentatorul tv a spus că va petrece acasă alături de familie, însă îi pare foarte rău că părinții lui nu-i pot fi alături de ziua lui de naștere. 

Cătălin Măruță și Eva
Cătălin Măruță și Eva [Sursa foto: Facebook]

„Mi-ar fi plăcut să fie părinții alături de mine. De obicei, la aniversări ei veneau de la Târgu Jiu, numai acum e mult mai dificil. O să fie mare sărbătore cu gașca mea de dansatori, cântăreți, stand-up-eri, David, Eva, Andra”, a mai povestit Cătălin Măruță, care a rememorat și momentul de aseară când a primit cadou de la Eva o bărcuță cu dulciuri. Însă, din păcate, cadoul pe care micuța Eva i l-a oferit tatălui ei a sfârșit a fi mâncat tot de ea.