Stiri mondene

Cătălin Cazacu, despre emisiunea la care nu s-ar mai întoarce: ”Am avut niște situații în care...”

Cătălin Cazacu, despre emisiune la care nu s-ar mai întoarce: ”Am avut niște situații în care...”
Cătălin Cazacu, despre emisiune la care nu s-ar mai întoarce: ”Am avut niște situații în care...” [Sursa foto: Captură YouTube]
Cătălin Cazacu a fost invitatul lui Mihai Hînda la „Do or Drink” și a făcut dezvăluiri uluitoare despre emisiunile unde a fost invitat.

Cătălin Cazacu este fost campion la motociclism, dar a câștigat simpatia telespectatorilor după participarea la emisiunea fenomen ”Exatlon”. În cadrul competiției de la Kanal D, Cătălin Cazacu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți. Recent, fostul concurent de la ”Exatlon” a răspuns provocării și a fost invitatul lui Mihai Hînda la ”Do or Drink”. La un moment dat, vedeta le-a dezvăluit fanilor care este emisiunea la care nu s-ar mai întoarce. 

Cătălin Cazacu, despre emisiune la care nu s-ar mai întoarce: ”Am avut niște situații în care...”
Cătălin Cazacu, despre emisiune la care nu s-ar mai întoarce: ”Am avut niște situații în care...”[Sursa foto: Captură YouTube]

”Știi emisiunea asta nouă pe care o fac eu am avut niște situații în care nu m-aș mai duce la emisiunea mea.(...) Toate emisiunile mi-au plăcut și nu m-am simțit ”prost” niciunde, exceptând la Nea Mărin, atunci când m-am întors acasă cu niște lovituri pe spate. În acel moment, iubita mea a zis că am fost la femei, ceea ce eu nu fac niciodată.”

, a spus Cătălin Cazacu.

Do or Drink- Cătălin Cazacu