Stiri mondene

Cătălin Botezatu, motivul pentru care a vrut să plece din platoul unei emisiuni TV! Ce l-a deranjat: ”De ce trebuie să mă justific?”

Cătălin Botezatu, motivul pentru care a vrut să plece din platoul unei emisiuni TV! Ce l-a deranjat
Cătălin Botezatu, motivul pentru care a vrut să plece din platoul unei emisiuni TV! Ce l-a deranjat [Sursa foto: Captură YouTube]
Din cauza unei întrebări incomode, Cătălin Botezatu a vrut să plece din platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ce reacție a avut creatorul de modă

Cătălin Botezatu este unul dintre creatorii de modă care spune lucrurilor pe nume. Ori de câte ori are ceva de zis, fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” nu se teme să-și exprime punctul de vedere. Invitat în platoul emisiunii de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cătălin Botezatu a vorbit despre cele mai controversate zvonuri apărute de-a lungul timpului. De-a lungul anilor, îndrăgitul designer nu s-a ferit niciodată să facă declarații din intimitate, însă unele zvonuri cu privire la orientarea sexuală îl deranjează destul de tare.

Cătălin Botezatu a declarat că nu este și că nu are de ce să se justifice în fața oamenilor.

Cătălin Botezatu, motivul pentru care a vrut să plece din platoul unei emisiuni TV! Ce l-a deranjat
Cătălin Botezatu, motivul pentru care a vrut să plece din platoul unei emisiuni TV! Ce l-a deranjat[Sursa foto: Captură YouTube]

Pe bune, acum mă ridic şi plec. Nu sunt bisexual. E o tâmpenie. De ce trebuie să mă justific? Femeile au voie să spună că sunt bisexuale că e ok” a spus Cătălin Botezatu.

Orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu a fost mereu un subiect controversat în showbiz-ul românesc, mai ales după ce Bianca Drăguşanu l-a acuzat pe designer că are „ o perdea în spatele căreia se ascunde încontinuu ”. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, creatorul de modă a ținut să precizeze că nu ascunde nimic, iar relația pe care a avut cu frumoasa blondină a decurs foarte bine la vremea respectivă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Nu sunt homosexual. Nu aveam ce imagine să-mi spăl. Relaţia mea cu Bianca a pornit în Austria. A decurs foarte bine. Că lumea a crezut că e un lucru fabricat, e frustrarea unora”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, motivul pentru care a vrut să plece din platoul unei emisiuni TV! Ce l-a deranjat
Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu[Sursa foto: Captură YouTube]

Cătălin Botezatu, dezvăluiri sincere despre Bianca Drăgușanu

”Bianca nu e femeia gonflabilă, aşa cum a fost catalogat-o. Am iubit-o foarte tare pe Bianca. Ştie ce sentimente a avut pentru mine. Poate conta pe mine până la moarte. Am avut o relaţie cu Bianca. Dacă vreau să folosesc un paravan, pot să-l folosesc fără a mă teme. Îmi asum tot ceea ce fac”, a mai spus creatorul de modă.