Stiri mondene

Cătălin Botezatu, despre cele mai mari cumpene ale vieții sale: ”M-am ajutat singur”

Cătălin Botezatu, despre cele mai mari cumpene ale vieții sale
Cătălin Botezatu, despre cele mai mari cumpene ale vieții sale [Sursa foto: Captură YouTube]
Într-un interviu oferit pentru theExclusive, Cătălin Botezatu le-a dezvăluit fanilor prin ce momente dificile a trecut. Uite ce dezvăluiri uluitoare a făcut creatorul de modă!

Cătălin Botezatu se află printre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă din lume! Celebrul designer se poate lăuda cu o carieră de succes, afacerea sa este cunoscută atât în România, cât și în străinătate. Invitat în platoul emisiunii ”Detectorul de minciuni” de pe pagina de YouTube Kanal D România, Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a dezvăluit prin ce momente dificile a trecut de-a lungul anilor.

Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” a recunoscut că încercat să își ia viața de două ori. Conform spuselor sale, la vârsta de 28 de ani a avut loc prima tentativă de sinucidere, iar cea de-a doua a fost făcută din dragoste. Ulterior, Cătălin Botezatu și-a dat seama că a vrut să facă o prostie. 

Cătălin Botezatu, despre cele mai mari cumpene ale vieții sale
Cătălin Botezatu, despre cele mai mari cumpene ale vieții sale[Sursa foto: Captură YouTube]

„Să faci acte de suicid mi se pare o chestie de incultură. M-am ajutat singur. Eu chiar am făcut-o la un moment dat. Mi-am tăiat venele. Eram într-o relație foarte mișto și ne iubeam. Nu voia să petreacă sărbătorile de Crăciun cu mine, ci voia să stea cu soțul ei.  Era și nasol pe vremea aia, pentru că erau telefoane fixe. Mi-am tăiat venele. Prima oară mi le-am tăiat cu atenție. Văzând că nu sună, am mai tras un cuțitaș. Începuse să gâlgâie sângele. M-am speriat puțin. Deja începusem să fiu așa, o persoană publică. În cele din urmă, femeia a venit”,  a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, despre cele mai mari cumpene ale vieții sale
Cătălin Botezatu, despre cele mai mari cumpene ale vieții sale[Sursa foto: Captură YouTube]

Cătălin Botezatu, despre scenele incendiare cu Bianca Drăgușanu

La începutul anului 2010, fostul jurat de la ”Bravo, ai stil! și frumoasa blondină au fost filmați în ipostaze fierbinți în pădurea din Băneasa. În pocastul „Detectorul de minciuni”, Cătălin Botezatu a fost întrebat de către prezentatorul Mihai Hinda, dacă a înscenat o filmare pentru paparazzi.

Chiar nu l-am înscenat. Fata a venit să mă ia de la aeroport și s-a întâmplat, iar Bianca e Bianca (…) Am înscenat altele, dar în favoarea persoanei respective. I-am adus un plus de imagine”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Detectorul de minciuni- Cătălin Botezatu