Stiri mondene

Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza, de la ziua lui de naștere: "Plăcerea a fost de partea amândurora"

Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza
Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza [Sursa foto: Instagram]
Cătălin Botezatu a făcut primele dezvăluiri despre sărutul cu Loredana Groza.

Cătălin Botezatu a împlinit recent 56 de ani, fiind înconjurat de prieteni dragi, colegi de la Kanal D și nume grele din showbiz, creatorul de modă a avut parte de o seară cu adevărat specială. De la eveniment nu putea să lipească Loredana Groza, una dintre vedetele pe care fostul jurat de la „Bravo, ai stil” le apreciază enorm. Artista a făcut un show de zile mari, a cântat cele mai tari și cunoscute piese din repertoriul ei.

La un moment dat, cei doi au uimit pe toată lumea cu un sărut care a părut foarte pasional.

@cristinasiscanu

 

♬ sunet original- CristinaSiscanu

Imaginile cu cei doi au făcut înconjurul internetului, Cătălin Botezatu susținând că „plăcerea a fost de partea amândurora”. Creatorul de modă a susținut că Loredana Groza este printre puținele artiste care fac atmosferă pe scenă, acesta fiind motivul pentru care a invitat-o să cânte la petrecerea sa aniversară.

Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza
Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza[Sursa foto: Instagram]

"Am ales-o pe Loredana să cânte, pentru că ea e mai apropiată sufletului meu, ne cunoaștem de foarte mulți ani și ea chiar știe să facă atmosferă. Relația noastră e mai mult decât prietenie, e de respect, amiciție, foarte longevivă și într-adevăr este printre singurele interprete care știu să facă atmosferă la o petrecere. Da, m-a pupat, asta e, se întâmplă. Plăcerea a fost de partea amândurora."

, a mărturisit Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Loredana Groza, primele declarații după ce a câștigat premiul pentru ”Cea mai sexy vedetă din România”: „Este o stare de grație”

Cătălin Botezatu, aprecieri pentru Loredana Groza

Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații despre relația dintre el și Loredana Groza. Acesta a susținut că îi poartă o mare admirație cântăreței, supranumind-o „Madonna României”.

Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza
Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Loredana Groza, ipostaze incendiare în limuzină. Fanii au reacționat imediat: „O voce mare. Problema e atitudinea și decența”

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.  Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii”,  a adăugat designer-ul, potrivit sursei citate.