Stiri

Cat costă un bilet la UNTOLD 2022? Primii artişti care şi-au anunţat participarea

Cat costă un bilet la UNTOLD 2022
Cat costă un bilet la UNTOLD 2022
Cat costă un bilet la UNTOLD 2022? Vara asta ne luam festivalurile inapoi. Asa spun unele zvonuri. Primii artişti şi-au anunţat deja participarea.

Cat costă un bilet la UNTOLD 2022? Cea de-a șaptea ediție UNTOLD va aduce artiști internaționali în premieră în România.

Major Lazer și Anne-Marie vor veni în premieră în România, la festivalul UNTOLD 2022. În cadrul celei de-a şaptea ediţii a festivalului din Cluj-Napoca vor fi așteptați şi David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE și Tujamo, precum şi Above & Beyond.

Citeste si: UNTOLD 2023: Cât costă biletele? Primii artişti care şi-au anunţat prezenţa

Cat costă un bilet la UNTOLD 2022
Cat costă un bilet la UNTOLD 2022

În 2021, UNTOLD a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană care a avut loc și a adus în România cel mai bun line-up al anului. Peste 200 de artiști și DJ-i de top, printre care David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki, au urcat pe scena principală a festivalului, nerăbdători să-și revadă fanii, și au făcut show-uri special pregătite pentru ei.
Peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii au resimțit libertatea, emoția și bucuria de a fi din nou împreună la un eveniment de amploare, marca UNTOLD, și au ascultat, în premieră, sute de piese noi ce abia așteptau să fie lansate.

Citeste si: Postare virală de pe un grup cu imobiliare. Garsonieră de 11 metri pătrați, în Cluj, 200 de Euro: „Așa frumoasă este îmi vine să o bag în buzunar”

Cat costă un bilet la UNTOLD 2022?

Fanii festivalului vor putea achiziționa abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de show incendiar de pe untold.com, până pe 11 februarie, cu următoarele prețuri:

4 Day Pass General Access Basic: €139+ taxe

4 Day Pass Risk-Free: €149+ taxe

4 Day Pass VIP: €340+ taxe

Cat costă un bilet la UNTOLD 2022? Primii artişti care şi-au anunţat participarea
Cat costă un bilet la UNTOLD 2022? Primii artişti care şi-au anunţat participarea[Sursa foto: Facebook]

Astfel, după data de 11 februarie, abonamentele General Access Basic vor fi €149+ taxe, iar cele Risk-Free €159+ taxes. Abonamentele VIP vor rămâne la același preț, €340+ taxe. Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din acest an.