Stiri mondene

Carla’s Dreams, dat în judecată! Ce piese interpretate de artist au fost reclamate la CNA?: „Au dat în judecată trei piese”

Carla’s Dreams, reclamat la CNA
Carla’s Dreams, reclamat la CNA [Sursa foto: Captură YouTube]
Carla’s Dreams a dezvăluit că a fost reclamat pentru versurile pieselor sale.

Carla’s Dreams este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, motiv pentru care piesele sale ajung în trending imediat după lansare. Așa cum era de așteptat, succesul unor piese a venit la pachet și cu probleme. Nu de puține ori, cântărețul a fost reclamat la CNA din cauza profunzimii pieselor pe care nu toată lumea a fost capabilă să o înțeleagă. Invitat în cadrul unui podcast, Carla’s Dreams a dezvăluit care sunt piesele care au ajuns în vizorul CNA.

Carla’s Dreams, reclamat la CNA
Carla’s Dreams, reclamat la CNA[Sursa foto: Captură YouTube]
 

Citeste si: Carla's Dreams a lansat o versiune specială a piesei „Victima"( Piano Session)

„Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată «P.O.H.U.I.» Îți spun un secret. Au dat în judecată trei piese. Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva care pur și simplu să cenzureze piesa. Era superb dacă se întâmpla asta. Basarabean, cenzurat în București de CNA. «Eroina», «Acele», la toate le-au găsit câte ceva. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV?”, a povestit Carla’s Dreams.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carla's Dreams (@carlasdreams)

Carla’s Dreams, despre piesele pe care le scrie

Pentru că este foarte atent la publicul și la oamenii care-i ascultă piesele, Carla’s Dreams  caută cele mai bune variante pentru melodiile sale, motiv pentru care lansează pe piață numai variantele care sună excelent.

Carla’s Dreams, reclamat la CNA
Carla’s Dreams, reclamat la CNA[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Carla’s Dreams, adevăratul motiv pentru care își ascunde chipul: „Masca e un preț pe care îl plătesc”

„Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și, dacă ne place atunci se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public”, a mai adăugat artistul.