Stiri mondene

Carla’s Dreams, adevăratul motiv pentru care își ascunde chipul: „Masca e un preț pe care îl plătesc”

Carla’s Dreams a dezvăluit adevăratul motiv pentru care poartă mască
Carla’s Dreams  [Sursa foto: Instagram]
Motivul pentru care Carla’s Dreams poartă mască și își ascunde identitatea. Uite despre ce este vorba!

Carla’s Dreams, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, a impresionat publicul nu doar prin vocea sa deosebită, ci și prin modul în care își face apariția pe scenă. Cântărețul și-a dorit să iasă din tipare și a optat pentru ascunderea chipului în spatele unei măști misterioase, motiv pentru care a atras și mai mult atenția fanilor.

Carla’s Dreams a dezvăluit adevăratul motiv pentru care poartă mască
Carla’s Dreams [Sursa foto: Instagram]

Carla’s Dreams, motivul pentru care poartă mască: „M ă ajută să fiu mai deschis”

În cadrul unui interviu oferit recent, artistul a dezvăluit care este  motivul pentru care a preferat să poarte mască  și să mențină suspansul în ceea ce privește identitatea sa. Vedeta recunoaște că atunci când este acoperit de machiaj pe față reușește să fie foarte deschis cu ceilalți.

Citeste si: Carla’s Dreams plănuiește să se retragă din activitatea muzicală?! Primele declarații ale artistului: „Voiam să mă retrag de acum 2 ani”

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis…  În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.  În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii.

Carla’s Dreams a dezvăluit adevăratul motiv pentru care poartă mască
Carla’s Dreams [Sursa foto: Instagram]

Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată. Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită.  Îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi ,  a dezvăluit Carla’s Dreams