Stiri

Care este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify

Cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify
Cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify [Sursa foto: Pinterest]
Anul 2020 a fost unul greu, dar nu unul imposibil pentru artiștii români. Iată care este cea mai ascultată piesă românească.

Artiștii români au petrecut multe ore în studio-ul de înregistrări, iar rezultatele se văd mai ales acum la final de an. Killa Fonic este unul dintre artiștii cvare chiar se poate lăuda. 

La final de an, Spotify lansează opțiunea Wrapped prin care pasionații de muzică își pot vota piesele și artiștii favoriți. Opțiunea poate fi folosită și de către cei care nu au un cont Spotify, astfel că dezvăluie preferințele unui segment reprezentativ de public- peste 271 de milioane de utilizatori la nivel global. 

Artistul a fost printre preferațoii românilor cu piesa „Miami Beach”, coloana sonoră a filmului cu același nume. Fanii au fost atât de încântați de piesă încât au dus-o pe primul loc în Spotify Top Piese 2020, cu 2,9 milioane de ascultări. Pe YouTube piesa are 27 de milioane de vizualizări.

„Piesa Miami Bici tratează un subiect cu care se confruntă toți românii care pleacă din țară și se lovesc de bariere și stereotipuri. Piesa asta este imnul oamenilor care sunt împinși să plece în afară să muncească”, a spus Killa Fonic despre piesa care a făcut furori.