Stiri

Captură de trufe în valoare de 91.000 de lei pentru polițiști! Șoferul a fost prins pentru că circula neregulamentar

Captură de trufe în valoare de  91.000 de lei pentru polițiști! Șoferul a fost prins pentru că circula neregulamentar
Captură de trufe în valoare de 91.000 de lei pentru polițiști! Șoferul a fost prins pentru că circula neregulamentar [Sursa foto: Facebook]
Un șofer care circula cu viteză în localitate a fost prins de polițiști că avea la bordul mașinii trufe în vloare de 91.000 de lei. Toate au fost confiscate.

Un bărbat de 32 de ani din Județul Alba a fost prins de polițiști în timp ce gonea cu 97 km/h, pe un sector de drum cu limită de 50 de km/h. În momentul în care a fost oprit de oamenii legii, aceștia au descoperit că bărbatul avea la bord 53,58 de kilograme de trufe negre.

Trufele negre sau „diamantele pămîntului“, așa cum mai sunt ele denumite datorită prețului exorbitant pe care îl au, erau culese ilegal de pe fondul forestier naţional, motiv pentru care au fost confiscate.

„Trufele, în valoare de aproximativ 91.000 de lei, au fost ridicate de poliţişti şi predate specialiştilor din cadrul Direcţiei Silvice Neamţ“, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Neamţ, potrivit Vremea Nouă.