Stiri mondene

Cântărețul Bad Bunny, dat în judecată de fosta lui iubită. Ce suma enormă vrea Carliz De la Cruz de la rapper

Bad Bunny
Cântărețul Bad Bunny, dat în judecată [Sursa foto: Hepta]
Cântărețul portorican Bad Bunny apare din nou la știri și de data aceasta pentru că fosta parteneră îl dă în judecată pentru folosirea unei anumite expresii.

Fosta lui iubită, Carliz De la Cruz, se spune că îl dă în judecată pentru o sumă mare de bani după ce a folosit expresia „Bad Bunny Baby”, care se pare că îi aparține.

Jurnalistul Jay Fonseca a confirmat că se fac demersurile legale necesare pentru a da în judecată artistul, al cărui nume real este Benito Antonio Martinez Ocasio.

Cât costă procesul împotriva lui Bad Bunny?

Citește și: VIDEO Anda Adam, criticată pentru felul în care arată. Artista a ținut să le închidă gura internauților, drept pentru care le-a dat o replică: ”Mai cârcotașilor. Ascultă și bagă la cap”

A fost distribuită o copie a plângerii lui Carliz împotriva cântărețului portorican Bad Bunny, conform căreia acuzația este legată de o presupusă „încălcare a drepturilor de imagine, a drepturilor morale de autor și a daunelor, pentru utilizarea expresiei „Bad Bunny Baby”.

Din punct de vedere financiar, despăgubirea se spune că se apropie de 30 de milioane de dolari.

Procesul este intentat și împotriva Rimas Entertainment, Noah Kamil Assad Byrne, Rimas Classics LLC și a altor nouă corporații.

Fosta iubită a lui Bad Bunny îi programa prezentările, își dădea cu părerea despre melodiile lui și îi făcea facturi și contracte. În plus, ea i-a sugerat să vină cu expresia „Bad Bunny Baby”.

„Cu intenția de a face expresia „Bad Bunny Baby” și mai originală, amândoi au avut ideea că cel mai bine ar fi să fie înregistrată cu vocea lui Carliz, iubita lui”, se adaugă raportul.

Citește și: Ce înțelegere ar fi făcut Kate Middleton cu monarhia britanică pentru a-i accepta amanta Prințului William

Bad Bunny
Cântărețul Bad Bunny, dat în judecată de fosta iubită[Sursa foto: Hepta]

Cine este Carliz de la Cruz?

Fosta parteneră al lui Bad Bunny, Carliz De la Cruz, a devenit cunoscută pe rețelele de socializare ca YouTuber și în cele din urmă a devenit un influencer.

Ea a susținut că a avut o relație cu Bad Bunny din 2011 până în 2017. Potrivit contului de Instagram al lui De la Cruz, ea este în prezent avocat cu sediul în Puerto Rico.