Stiri

Când se lansează iPhone 14?

 Când se lansează iPhone 14?
Când se lansează iPhone 14?
Toți fanii Apple se intreaba cand se lanseaza Iphone 14.

Iubitorii de tehnologie asteapta cu nerăbdare lansarea noului Iphone 14, care va avea loc cel mai probabil în toamna acestui an.

Ce pret va avea Iphone 14?

În ceea ce privește prețul, este destul de greu de prezis. Dar bănuim că prețul noului telefon va egala sau va fi mai mare decât prețul lui iPhone 13, care începe de la 799 USD pentru iPhone 13 și 999 USD pentru iPhone 13 Pro.

Ne-am aștepta ca un iPhone 14 Max să coste 899 USD. Phone 14 Pro ar putea costa 999 USD, iar iPhone 14 Pro Max 1.099 USD sau mai mult.

Citeste si: Decizie radicală! Prințul Andrew, aflat în mijlocul unui scandal, și-a șters conturile de Twitter și YouTube

Imbunatatiri Iphone 14

Cele mai dorite opțiuni de care mulți utilizatori iPhone s-ar bucura să le aibă sunt: un design nou, revenirea Touch ID, camere îmbunătățite și chiar conectivitate USB.

Zvonurile sunt împărțite când vine vorba de camera noului iPhone 14. Senzorul de imagine principal cu rezoluția de 48 de megapixeli speră să mulțumească și cei mai pretențioși fotografi, care încă afirmă că senzorii camerelor produselor Apple sunt cele mai bune de pe piață.

Design iPhone 14

Potrivit lui Jon Prosser, iPhone 14 va arăta ca un iPhone 12 încrucișat cu un iPhone 4, adică va avea marginile plate.

Dar pe acele margini, ar putea fi un buton de dezactivare a sunetului şi butoanele pentru volum, care face trimitere la imaginea lui iPhone 4.

Carcasa telefonului ar putea fi făcută din titan, lucru ce îi conferă rezistență ridicată la șocuri. Spatele va rămâne probabil din sticlă, dar aparent cu un finisaj asemănător satinat. Privind conectivitatea și încărcarea iPhone-ului, se presupune că va trece la USB-C, dar sunt utilizatori ce cred că portul Lightning va rămâne.

 Când se lansează iPhone 14?
Când se lansează iPhone 14?

Citeste si: TRAILER: Smiley, rol principal în producția "Odată pentru totdeauna". Când va avea loc premiera

Display iPhone 14

Ne așteptăm la o schimbare în gama iPhone 14, deoarece se pare că vom vedea un iPhone 14 și iPhone 14 Pro standard cu un ecran de 6,1 inch și un posibil iPhone 14 Plus și iPhone 14 Pro Max ce vor avea un display de 6,7 inch.

Având în vedere că iPhone 13 Pro și 13 Pro max au un afișaj cu rată de reîmprospătare de 120 Hz, ar fi minunat să vedem că toate modelele iPhone 14 au un astfel de ecran, probabil folosind un panou LTPO.