Stiri

Când încep reducerile de iarnă în mall-uri pentru sezonul 2022-2023?

Când încep reducerile de iarnă în mall-uri pentru sezonul 2022-2023
Iată când încep reducerile de iarnă în mall-uri pentru sezonul 2022-2023 [Sursa foto: Pexels ]
Iată când încep reducerile pentru sezonul 2022-2023, în mall-urile din România!

Când încep reducerile de iarnă în mall-uri pentru sezonul 2022-2023? Chiar dacă perioada de Black Friday a trecut, asta nu înseamnă că românii trebuie să se îngrijoreze cu privire la următoarea perioadă în care vor mai prinde reduceri considerabile. 

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie, iar majoritatea cheltuielilor se vor duce pe cadourile de Crăciun și Revelion pentru cei dragi. În cazul în care credeți că nu vor mai fi șanse să faceți cumpărături considerabile după ce trec sărbătorile, noi venim în ajutor cu perioadele în care vor apărea reducerile de iarnă în mall-uri pentru sezonul 2022-2023.

Cel mai important este să aveți banii pregătiți, deoarece comercianții pregătesc noi reduceri pentru pasionații de shopping. 

Când încep reducerile de iarnă în mall-uri pentru sezonul 2022-2023
Când încep reducerile de iarnă în mall-uri pentru sezonul 2022-2023[Sursa foto: Pexels ]

Când încep reducerile de iarnă în mall-uri pentru sezonul 2022-2023

În cazul în care doriți să vă cumpărați haine noi sau un produs la care sperați de mult, vă anunțăm că perioada de reduceri de sezon va începe la puțin timp după întrarea în noul an.

Pentru haine și încălțăminte de sezon, rece sau cald, perioadele de soldare sunt: 15 ianuarie – 15 aprilie (soldările de iarnă) şi 1 august – 15 octombrie (soldările de vară), potrivit Playtech.ro.

În fiecare an, comercianții desfășoară promoții în perioada 15 ianuarie – 15 aprilie. În această perioadă sunt reduce majoritatea hainelor și produselor de îngrijire personală, machiaje etc, dar și gadgeturi. Astfel, după sărbătorile de iarnă, românii se pot aștepta la reduceri considerabile. 

Citește și: Dimineața Nebună: Un televizor, cel mai scump produs cumpărat de Black Friday în România. Cât a costat- AUDIO

La începutul lunii februarie urmează să fie reduse doar produsele sezoniere, care au rămas pe stoc. Printre ele se numără hainele groase, încălțăminte de toamnă-iarnă și echipamente pentru sporturile de iarnă. Reducerile de vară se aplică la produsele de primăvară-vară ale anului curent, în special la tricouri, pantaloni scurți și haine subțiri.