Stiri

Când apare sezonul 4 al serialului Netflix Ozark

Când apare sezonul 4 al serialului Netflix Ozark
[Sursa foto: Facebook ]
Sezonul 4 din Ozark este unul dintre cele mai aşteptate seriale din acest an.

 Ozark este un serial distribuit de Netflix, care i-a încântat pe telespectatori, dar şi pe critici. Producţia cu Jason Bateman a primit nu mai puţin de 32 de nominalizări la Primetime Emmy Awards. După trei sezoane intense, al patrulea sezon este aşteptat cu mare interes.

Când putem vedea pe Netflix sezonul 4 din Ozark

 Serialul îi are în prim plan pe Marty (Jason Bateman) şi Wendy (Laura Linney), un cuplu cu doi copii, care se mută din Chicago în orăşelul Ozark.

Nu o fac însă în mod voit, ci pentru că Marty a intrat într-un conflict cu un temut traficant de droguri, căruia i-a promis, pentru a rămâne în viaţă, că îl va ajuta să spele sume imense de bani în acest oraş. Nu este unica problemă a lui Marty, care a aflat chiar înainte de a lua decizia de a se muta în Ozark, că soţia l-a înşelat.

Când apare sezonul 4 al serialului Netflix Ozark

  Sezonul al treilea al serialului de pe Netflix s-a încheiat într-un mod care lasă loc de interpretări. Traficantul de droguri a ucis-o pe Helen Pierce chiar în faţa celor doi soţi, ceea ce ar putea însemna un nou început pentru Marty şi Wendy. Acest lucru nu înseamnă însă că cei doi soţi vor scăpa de povara de a lucra cu temutul infractor.

 Sezonul al patrulea va fi lansat la fel ca precedentele. Va fi împărţit în două părţi, care vor avea premiera la câteva luni distanţă. La fel ca mai toate serialele şi filmele, şi Ozark a întâmpinat probleme din cauza pandemiei de Covid-19. "Întreaga lume se află acum între vaccinare şi aceste probleme. Serialul va ajunge la noi mult mai repede, acum că Joe Biden a luat frâiele în mâini. Cu cealaltă administraţie ar fi durat mai mult, aşa că trebuie să îi mulţumim unchiului Joe", a declarat Bateman cu câteva luni în urmă. Bateman este şi producătorul executiv al serialului. Cel mai probabil, prima parte a noului sezon va fi lansată în această toamnă, iar a doua va avea premiera la începutul anului viitor.