Stiri

Când apare sezonul 2 din Wednesday pe Netflix. Anunț oficial

Wednesday, sezon 2
Când apare sezonul 2 din Wednesday pe Netflix?  [Sursa foto: Netflix ]
Iată când apare sezonul 2 din serialul Wednesday! Anunțul pe care mulți fani îl așteptau.

Este oficial! Serialul Wednesday revine pe Netflix cu al doilea sezon, iar anunțul a fost făcut chiar de platforma de streaming, cât și de Miles Millar și Alfred Gough, producătorii serialului. 

„De-abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un alt sezon și să explorăm lumea înfricoșătoare și stranie a Nevermore”, au anunțat producătorii, pe Tudum, platforma Netflix pentru fanii săi.

Citește și: Este oficial. ”Wednesday”, serialul de succes de pe Netflix, regizat de Tim Burton, va avea al doilea sezon- VIDEO

Anunțul oficial a fost făcut de către Netflix printr-un video de 55 de secunde, în care apar secvente din primul sezon. „Nefericirea a luat sfârșit. Fenomenul internațional se va întoarce pentru sezonul 2”, este anunțul făcut de Netflix.

Wednesday
Wednesday, sezonul 2. Anunț oficial [Sursa foto: Netflix ]

Pe fundal se aude actrița care interpretează rolul lui Wednesday, Jenna Ortega, care le mulțumește fanilor în stilul ei caracteristic pentru succesul serialului.

„În ultimele săptămâni am fost vânată, bântuită și imitată de milioane de ori pe internet. A fost o adevărată tortură. Vă mulțumesc”, spune Wednesday, în cadrul videoclipului postat de Netflix.

Când apare sezonul 2 din Wednesday pe Netflix

Netflix nu a anunțat încă o dată de lansare sau informații în plus cu privire la filmările pentru noul sezon. Primul sezon din Wednesday a fost filmat timp de opt luni de zile. Filmările au avut loc în România, iar mai mulți actori români au făcut parte din distribuție, printre care se numără și Victor Dorobanțu (Thing) și George Burcea (Lurch). Nu există nicio informație oficială cu privire la locația în care sezonul 2 din Wednesday ar urma să fie filmat.

Wednesday sezonul 2 actori. Cine se întoarce?

Jenna Ortega se va întoarce în rolul lui Wednesday Adams, fiind rolul principal al serialului. Xavier Thorpe, interpretat de Percy Hynes White, este la fel de probabil să se alăture și sezonului 2.

Wednesday, sezon 2
Când apare sezonul 2 din Wednesday pe Netflix? [Sursa foto: Netflix ]

Următorii actori s-ar putea întoarce din sezonul 2 al serialului Wednesday:

  • Emma Myers ca Enid Sinclair
  • Joy Sunday ca Bianca Barclay
  • Tyler Galpi ca Hunter Doohan
  • George Farmer ca Ajax Pertroplus
  • Naomi J Ogawa ca Yoko Tanaka
  • Jamie McShane în rolul șeriful Donovan Galpin
  • Luis Guzmán ca Gomaz Addams
  • Catherine Zeta-Jones ca Morticia Addams
  • Isaac Ordonez ca Pugsley Addams
  • Fred Armisen ca unchiul Fester

De asemenea, sunt șanse ca actrița Christina Ricci să se întoarcă în rolul Doamnei Thornhill.