Stiri

Când apare sezonul 2 al serialului Apple See, cu Jason Momoa în rolul principal

Când apare sezonul 2 al serialului Apple See, cu Jason Momoa în rolul principal
[Sursa foto: Facebook]
Aşteptarea pentru lansarea sezonului al doilea din serialul Apple "See", cu Jason Momoa în rolul principal, a fost foarte lungă pentru fani.

 Având în vedere că ultimul episod al primului sezon din "See" a avut premiera pe 6 decembrie 2019, fanii serialului Apple TV+ sunt nerăbdători să vadă cel de-al doilea sezon. Dar ca mai toate producţiile, filmările au fost îngreunate de pandemia de coronavirus.

Când apare al doilea sezon din See, serialul Apple cu Jason Momoa în rolul principal

  Jason Momoa este eroul principal al serialului "See", un science fiction în care acţiunea se petrece într-un viitor în care omenirea este lovită de un virus care orbeşte populaţia.

Conceptul nu a fost îmbrăţişat şi de critici, iar acest lucru se poate observa în ratingul foarte mic de pe site-ul rottentomatoes, unde are doar 43%. Totuşi, serialul a avut un succes mare la public şi deja are un număr foarte mare de urmăritori, care aşteaptă lansarea celui de-al doilea sezon.

Când apare sezonul 2 al serialului Apple See, cu Jason Momoa în rolul principal

  Sezonul al doilea din "See" a fost una dintre nenumăratele producţii amânate din cauza pandemiei de coronavirus. Totuşi filmările pentru cel de-al doilea sezon au fost încheiate fără incidente, pe 18 martie, aşa cum a anunţat una dintre actriţele din serial, Sylvia Hoeks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvia Hoeks (@sylviahoeks)

 Deşi au trecut mai bine de două luni de la încheierea filmărilor, cei de la Apple TV+ nu au anunţat încă o dată exactă pentru lansarea celui de-al doilea sezon, dar o vor face foarte curând. Post-producţia durează destul de mult, pentru că se aplică multe efecte speciale, dar conform ultimelor zvonuri, noul sezon ar trebui să aibă premiera cel târziu la finalul toamnei.

 Aproape toate personajele din primul sezon vor face parte şi din al doilea. Printre cei mai importanţi actori care vor continua cu serialul "See" sunt Jason Momoa (Baba Voss), Sylvia Hoeks (Queen Kane), Hera Hilmar (Maghra), Alfre Woodard (Paris), Archie Madekwe (Kofun) şi Nesta Cooper (Haniwa). Singur membru important al distribuţiei al cărui viitor este incert este Christian Camargo.