Stiri

Când apare în cinematografele din România filmul Top Gun 2

Când apare în cinematografele din România filmul Top Gun 2
[Sursa foto: Facebook ]
Filmul cu Tom Cruise, "Top Gun: Maverick", este aşteptat cu mare interes să apară în cinematografele din România.

 Top Gun este filmul de referinţă pentru Tom Cruise, actorul care a jucat rolul principal în pelicula care a avut premiera în urmă cu 35 de ani. Fanii aşteaptă acum cu nerăbdare lansarea "Top Gun: Maverick", cu acelaşi Tom Cruise în prim plan. Evident, filmul va apărea şi în cinematografele din România.

Când va avea premiera în cinematografele din România filmul "Top Gun: Maverick"

 "Top Gun: Maverick" este unul dintre cele mai aşteptate filme.

Producţia cu Tom Cruise ar fi trebuit să aibă premiera încă din luna iulie a anului 2019 şi a fost amânată de mai multe ori, din diverse motive. Şi pandemia le-a dat producătorilor planurile peste cap, însă totul părea să fie pus la punct pentru o lansare în luna iulie a acestui an. Data nu i-a convenit însă lui Tom Cruise, iar premiera filmului a fost încă o dată amânată. Se pare că nu vom vedea pelicula în acest an.

Când apare în cinematografele din România filmul Top Gun 2

 "Top Gun: Maverick" va putea fi urmărit pe marile ecrane începând cu luna mai a anului viitor. Netflix şi Apple TV+ au încercat să cumpere drepturile pentru a putea transmite filmul online, însă Paramount a refuzat să le vândă. Astfel, filmul va putea fi urmărit online doar pe Paramount+, la 45 de zile după premiera în cinematografe. În afara lui Tom Cruise, în "Top Gun: Maverick" vor mai juca Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris şi Val Kilmer. Cruise şi Kilmer îşi vor păstra rolurile din primul film.

 La mijlocul lunii mai s-au împlinit 35 de ani de la lansarea peliculei de acţiune Top Gun, devenit între timp un film clasic. Top Gun a fost filmul cu cele mai mari încasări în 1986, obţinând nu mai puţin de 356 de milioane de dolari. Acesta a fost filmul care l-a propulsat cu adevărat în carieră pe Tom Cruise, care a devenit un idol la Hollywood, cu zece de roluri pentru care a câştigat numeroase premii.