Stiri mondene

Britney Spears, fotografie alături de băieții ei: „Cum zboară timpul”

Britney Spears, fotografie alături de fiii ei: „Cum zboară timpul”
Britney Spears s-a bucurat din plin de timpul petrecut alături de cei doi fii ai săi și a imortalizat momentul pe rețelele de socializare.

Britney Spears este mama a doi băieți, Jayden, în vârstă de 14 ani și Sean Preston, în vârstă de 15 ani, iar weekend-ul trecut s-a bucurat de timpul liber petrecut alături de ei. Starul pop a postat o fotografie pe rețelele de socializare și a remarcat cât de repede au crescut cei doi fii ai săi.

„Este atât de nebunesc cum zboară timpul... Băieții mei sunt atât de mari acum👩‍👦‍👦!”, a scris artista în vârstă de 39 de ani. 

Britney Spears, fotografie alături de fiii ei: „Cum zboară timpul”

Britney Spears a postat două versiuni ale aceleiași imagini care o prezenta pe cântăreața care stătea între fiii ei pe un câmp cu iarbă sub un cer albastru. Într-o versiune editată, Spears a adăugat nori și o strălucire portocalie însorită în spatele trio-ului.

„Știu... știu... este foarte greu pentru orice mamă, în special o mamă cu băieți, să îi vadă crescând atât de repede!!! Sunt extrem de norocoasă pentru că cei doi copii ai mei sunt atât de gentili și atât de amabili încât trebuie să fi făcut ceva bine!”, a continuat cântăreața hit-ului „Toxic”.

Britney Spears explică de ce nu postează mai des fotografii alături de copiii ei 

Artista a explicat că nu postează prea des fotografii cu cei doi băieți ai ei pentru că vrea să îi lase să se prezinte singuri și să-și creeze propria identitate în mediul online. 

Spears a explicat apoi că nu postează foarte des fotografii ale copiilor ei pentru că vrea să se poată prezenta singuri.

„Nu am postat poze cu ei de ceva timp pentru că sunt la vârsta în care vor să-și exprime propriile identități și îi înțeleg total", a spus artista.