Stiri mondene

Britney Spears, din nou goală pe Instagram! Artista este lipsită de inhibiții

Britney Spears, din nou goală pe Instagram! Artista este lipsită de inhibiții
Britney Spears, din nou goală pe Instagram! Artista este lipsită de inhibiții [Sursa foto: Instagram]
Britney Spears face și face și reușește să ne uimească de fiecare dată. Artista s-a afișat din nou cu totul la vedere fără nicio jenă.

Britney Spears celebrează libertatea în stilul ei caracteristic. Artista a reușit să iasă de sub tutela tatălui ei în noiembrie anul trecut și de atunci este cât se poate de fericită. Britney este într-o permanentă legătură cu fanii ei din mediul online și nu ezită să împărătășească aspecte importante din viața ei, însă uneori, se pare că exagerează. 

Citeste si: Britney Spears, supărată pe sora ei! Gestul care denotă că artista nu mai vrea să aibă legătură cu Jamie Lynn

Britney Spears s-a pozat goală pe Instagram din nou! Cum au reacționat fanii din mediul online 

Britney Spears, în vârstâ de 40 de ani, și-a surprins din nou fanii din mediul online cu o fotografie nud. Dezbrăcată complet și cu doar câteva emoji-uri care i-au acoperit zonele intime, Britney Spears s-a fotografiat în oglindă. Cu un machiaj smokey eyes care îi scoate perfect ochii în evidență, Britney Spears a reușit să impresioneze și de această dată. 

Britney Spears, din nou goală pe Instagram! Artista este lipsită de inhibiții
Britney Spears, din nou goală pe Instagram! Artista este lipsită de inhibiții[Sursa foto: Instagram]

„Energia femeii libere nu s-a simțit niciodată mai bine”, a scris Britney Spears în dreptul selfie-ului de pe Instagram, alături de o inimă roz și un emoji cu flori acoperind părțile intime.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Însă nu este pentru prima dată când Britney își suprinde fanii cu astfel de fotografii indecente. Artista a mai postat astfel de fotografii în mediul online, iar fanii s-au gândit și la posibilitatea în care să nu fi postat ea acele fotografii, ci iubitul ei. 

În septembrie, cântăreața a împărtășit o serie similară de fotografii în timp ce se afla în vacanță cu logodnicul Sam Asghari, după o audiere pentru tutela ei. Acea serie de imagini a inclus mai multe fotografii cu ea pozând goală lângă o cadă în aer liber și a editat imaginile pentru a-și acoperi părțile intime cu emoji-uri cu flori. Alte fotografii au arătat-o pe vedeta pop stând topless pe plajă în timp ce își acoperă sânii goi cu mâinile. 

Fanii nu au putut reacționa la postarea făcută de artistă întrucât și-a închis comentariile din dreptul postării.