• Aiud 95.2
 • Alba-Iulia 99.7
 • Bacău 88.8
 • Bârlad 104.9
 • Bistrița 97.3
 • Botoșani 91.1
 • Brașov 91.9
 • București 88.0
 • Buzău 96.7
 • Câmpeni 96.2
 • Câmpina 88.6
 • Cluj-Napoca 101.5
 • Constanța 96.9
 • Craiova 92.0
 • Focșani 95.3
 • Piatra Neamț 102.3
 • Ploiești 88.3
 • Râșnov 104.5
 • Sibiu 88.4
 • Sinaia 103.6
 • Tg. Mureș 106.4
 • Timișoara 93.9
 • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Finală Bravo, ai stil!, Marea Finala. Când va fi desemnată "Cea mai stilată femeie din Romania"

Marea Finala Bravo, ai stil!
Cand va avea loc Marea Finala Bravo, ai stil!
In curand, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine va fi incoronata “Cea mai stilata femeie din Romania”

"Bravo, ai stil!", emisiunea de televiziune adorată de milioane de români pasionați de modă, se pregătește să aducă în fața telespectatorilor Marea Finală a sezonului 8. În curând, la Kanal D, va fi momentul mult așteptat când cei din fata miclor ecrane vor afla cine va fi cea care se va bucura de prestigiosul titlu de "Cea mai stilată femeie din România" si va intra in posesia premiului de 100.000 de lei.

Marea Finala Bravo, ai stil: Telespectatorii vor fi martorii unui spectacol senzațional 

Alexandru Abagiu este noul jurat de la Bravo, ai stil!
Alexandru Abagiu se va alatura lui Maurice Munteanu si Ralucai Badulescu in noul sezon Bravo, ai stil!

După aproape 100 de ediții difuzate, în care concurentele au fost provocate să-și demonstreze abilitățile în numeroase teme fabuloase, acestea s-au luptat cu pasiune și talent pentru a cuceri juriul și inimile publicului. În Marea Finală, telespectatorii vor fi martorii unui spectacol senzațional, în care fiecare participanta va străluci pe podium, demonstrând că eleganța și stilul sunt valori autentice și incontestabile.

Marea Finala Bravo, ai stil!: Telespectatorii vor desemna in direct Cea mai stilata femeie din Romania

Marea Finala „Bravo, ai stil!” va fi transmisă în direct la Kanal D, iar puterea de a decide cine va fi marea învingătoare a sezonului opt se va afla în mâinile publicului. Prin intermediul voturilor lor, telespectatorii vor desemna cea mai stilată femeie, care va primi titlul de "Cea mai stilată femeie din România" și, în același timp, se va bucura de un premiu generos în valoare de 100.000 de lei.

“Bal de epoc ă ” la “Bravo, ai stil!”,  în ediția concept din această seară a emisiunii difuzată la Kanal D

Bravo, ai stil! Finala
Bravo, ai stil! se apropie de Marea Finala

În această seară, la “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată imediat după serialul turcesc “Melek”, concurentele vor avea de înfruntat o nouă provocare stilistică,  în ediția concept cu tema inedită- "Bal de epocă". Astfel, seara aceasta aduce o combinație de eleganță și inovație, în care concurentele își vor demonstra creativitatea și stilul unic, în căutarea titlului de "Cea mai stilată femeie din România". Telespectatorii sunt invitați să urmărească această ediție specială a emisiunii "Bravo, ai stil!", unde moda și istoria se împletesc într-un spectacol incitant.

Tema "Bal de epocă" reprezintă o premieră în cadrul show-ului "Bravo, ai stil!", promițând o seară minunată și plină de creativitate. Ilinca Vandici anunța cu entuziasm aspirantelor la titlul de "Cea mai stilată femeie din România" că vor avea ocazia să se exprime în cadrul acestei ediții inovatoare. Inedita temă aduce o atmosferă fermecătoare și o mulțime de provocări pentru concurente, care sunt îndemnate să redefinească și să revitalizeze tinutele de epocă, aducându-le o notă de prospetime și actualitate

“În premiera la Bravo, ai stil!, conceptul se numeste Bal de epoca. Bucurați-vă de această seară absolut minunată”, le anunță Ilinca Vandici pe aspirantele la titlul de Cea mai stilată femeie din Romania care este conceptul editiei din aceasta seara la “Bravo, ai stil!”.

 

Una dintre momentele artistice care vor captiva atenția juraților și a publicului va fi un dans spectaculos, în care concurenta a înfățișat cu măiestrie o reinterpretare modernă a unei ținute de epocă. Jurata Raluca Bădulescu a fost impresionată de dans și a lăudat abilitățile concurentei, exprimându-și curiozitatea cu privire la cum poate îmbrățișa și ea aceeași eleganță în ale dansului.

“Dansul a fost ceva splendind. Cum poți să înveți sa numeri pașii ăia? Oare, dacă încalț si eu acei pantofi, voi dansa la fel de bine ca tine?”,  spune Raluca Bădulescu despre unul dintre momentele artistice puse în scenă de una dintre concurentele emisiunii.

Însă, provocarea stilistică pentru concurente este pe măsură, deoarece reinterpretarea tinutelor de epocă, menținându-le în același timp actuale, reprezintă o sarcină dificilă. Maurice Munteanu, unul dintre jurați, a subliniat că propunerea stilistică a unei concurente a avut un aer prea copilăresc, sugerând că aceasta ar fi mai potrivită pentru o figuratie într-un spectacol pentru copii. Cu toate acestea, el a reiterat că elementele clasice, precum overall-urile, ciorapii din dantelă, pantofii cu platformă sau corsetele, pot fi integrate cu succes într-o abordare actuală și modernă.

“Din puctul meu de vedere Bal de epoca defineste o zonă foarte clara. Tu ai dus-o intr-o zona de Tănase. Să știi că si matale ești costumată. Sigur că un overall sau o pereche de ciorapi din dantelă, cu pantofi cu platformă sau cu un corset, toate aceste elemente pot fi duse intr-o actualitate. Dar, uitându-mă la tine, mă gândesc la o figurație pe o scenă la un spectacol pentru copii ”, spune Maurice Munteanu despre propunerea stilistica a uneia dintre concurentele emisiunii.

Nu ratati, în aceasta seara, la Kanal D, spectacolul modei la “Bravo, ai stil!”, imediat după serialul turcesc Melek, o editie fabuloasă a emisiunii în care veti putea descoperi cine va impresiona jurații cu cele mai remarcabile interpretări stilistice si artistice ale temei "Bal de epocă".