Stiri mondene

Brad Pitt și Ines de Ramon, ipostaze tandre de Revelion. Noua iubită este cu 30 de ani mai tânără

brad pitt
Brad Pitt și Ines de Ramon formează un cuplu  [Sursa foto: Instagram ]
Brad Pitt și noua lui iubită, Ines de Ramona, au fost surprinși împreună în noaptea dintre ani.

Brad Pitt și Ines de Ramon formează unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt împreună de câteva luni, însă relația lor pare să evolueze din ce în ce mai mult. Paparazzi i-au surprins pe cei doi împreună într-o vacanță exotică, în Cabo.

Se pare că Brad Pitt și Ines de Ramon au ales să petreacă Revelionul împreună, în una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Mexic.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, în timp ce se bucură împreună de soare, dar cel mai important de compania celuilalt.

Citește și: Brad Pitt are o nouă iubită! El a fost văzut în ipostaze romantice alături de fosta soție a unui alt actor celebru

În pozele surprinse de paparazzi se poate observa cum cei doi se relaxează la piscină, cu multe articole vestimentare în minus.

Ines de Ramon a renunțat complet la sutienul costumului de baie, în timp ce actorul în vârstă de 59 de ani și-a etalat abdomenul bine lucrat.

ines de ramon
Ines de Ramon și fostul soț, Paul Wesley [Sursa foto: Instagram ]

Relația dintre Brad Pitt și noua lui iubită, Ines de Ramon, pare tot mai serioasă

Brad Pitt și Ines de Ramon au fost surprinși tot mai des împreună, iar primele zvonuri cu privire la relația lor au început în luna noiembrie, când au fost văzuți împreună la un concert al lui Bono în Los Angeles. Ei au fost surprinși de paparazzi în timp ce se țineau de mână, iar zvonurile cu privire la o relație au apărut imediat. 

Citește și: Brad Pitt și-a făcut buletin românesc! Un bărbat din Letonia a falsificat o serie de documente folosind identitatea actorului

Ines de Ramon este un celebru designer de bijuterii, iar în anul 2022 a ieșit dintr-o căsnicie cu actorul Paul Wesley. Ea este cu aproape 30 de ani mai tânără decât iubitul ei actual, Brad Pitt.

Surse apropiate cuplului au făcut noi dezvăluiri despre ce se întâmplă între cei doi, iar relația lor pare să evolueze de la o zi la alta.  „Se văd și se distrează împreună. Este ceva frumos între ei. Nu e niciun stres. Brad se bucură de ce e între ei”, au declarat surse apropiate celor doi, pentru People.