Stiri

Black Friday 2022: Ce trebuie să faci pentru a prinde cele mai mari reduceri?

Black Friday 2022
Ce trebuie să faci pentru a prinde cele mai mari reduceri de Black Friday 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Black Friday 2022. Iată cele mai bune sfaturi pentru a prinde cele mai mari reduceri.

Black Friday 2022 se apropie tot mai mult, motiv pentru care românii încep din timp să își găsească articolele preferate, pe care speră să le cumpere la un preț mult mai avantajos. Black Friday 2022 avea loc pe data de 11 noiembrie 2022. Conform tradiției americane, Black Friday 2022 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 25 noiembrie 2022.

În ziua cu cele mai mari reduceri din an, majoritatea brandurilor prezente în România au o mulțime de reduceri și oferte, incomparabile cu alte perioade ale anului.

Deoarece sezonul reducerilor de Black Friday 2022 se apropie, iar magazinele se vor aglomera, v-am pregătit o listă cu sfaturi care vă vor ajuta să prindeți cele mai mari reduceri.

Black Friday 2022
Black Friday 2022[Sursa foto: PixaBay]

Ce trebuie să faci pentru a prinde cele mai mari reduceri de Black Friday 2022

1. Este important să stabilești o listă cu tot ce își dorești să îți cumperi.

Cel mai bine este ca această listă să fie organizată înainte de începerea reducerilor de Black Friday 2022, astfel nu vei avea timp de pierdut, iar atunci când vei vedea produsul, îl vei cumpăra înaintea celorlalți. Mai mult decât atât, așa vei cumpăra tot ce ți-ai propus, fără să uiți ceva.

2. Nu uitați că ofertele de Black Friday dispar rapid, motiv pentru care și voi trebuie să vă mișcați la fel de repede atunci când vedeți reducerile mult așteptate.

În cazul în care cunoașteți deja site-urile de pe care urmează să faceți cumpărăturile, noi vă sfătuim să vă faceți conturile din timp, pentru a putea procesa livrarea mult mai repede și pentru a nu pierde produsul.

Citeste si: Pe ce dată are loc Black Friday în Statele Unite

3. La fel de important este să vă asigurați că toate conturile pe care le-ați făcut sunt completate cu date corecte. În cazul în care nu vreți să vă faceți cont trebuie să fiți și mai atenți atunci când plasați o comandă. Trebuie să vă asigurați că ați completat corect datele: nume, prenume, adresa de livrare, cod poștal, dar și datele cardului de credit.

4. Black Friday poate duce la blocarea site-urilor web și la epuizarea stocului retailerilor. Dacă acest lucru se întâmplă în timp ce încercați să cumpărați un produs, dacă aveți o listă de vânzători pregătită în prealabil, cu diferite site-uri care vă interesează, puteți încerca și altele, astfel încât să nu ratați reducerile.