Stiri mondene

Billie Eilish vrea ordin de restrictie pentru barbatul care a spart casa părinților ei de mai multe ori

billie eilish
Billie Eilish a cerut ordin de restrictie pentru barbatul care a spart casa părinților ei  [Sursa foto: Twitter ]
Billie Eilish ia măsuri de siguranță împotriva bărbatului care i-a spart casa familiei sale de mai multe ori.

Billie Eilish nu se mai simte în siguranță, motiv pentru care a și luat primele măsuri. Cântăreața în vârstă de 21 de ani a depus o cerere de ordin de restricție temporară împotriva lui Christopher Anderson, un bărbat în vârstă de 39 de ani. Billie Eilish a parcurs toate formalitățile în ziua de marți, 17 ianuarie 2023, potrivit TMZ.

Citește și: Billie Eilish are un nou iubit! Cântăreața a confirmat relația cu Jesse Rutherford

Tatăl artistei, Patrick O'Connell, a mărturisit că bărbatul s-a prezentat de mai multe ori la reședința lui din Los Angeles.

billie eilish
Billie Eilish nu se simte în siguranță în casa părinților ei [Sursa foto: Captura Video]

Billie Eilish era vizitată de un bărbat misterios, care îi făcea declarații de dragoste

Tatăl celebrei cântărețe a mărturisit că bărbatul misterios a venit în nenumărate rânduri la sfârșitul lunii decembrie la casa lor, pentru a-și mărturisi dragostea pentru cântăreață și dorința de a o cunoaște.

Eilish susține că ea și familia ei au sunat la poliție de cinci ori și au depus mai multe sesizări în legătură cu bărbatul.

Citește și: Billie Eilish a lansat două piese- "TV" și "The 30th"! Primele declarații: „Sunt atât de fericită să vi le împărtășesc”

Artista internațională a mărturisit că nu se mai simte în siguranță să viziteze casa în care a copilărit, din cauza acestui bărbat. Ea a cerut un ordin de restricție împotriva bărbatului care ar fi intrat de mai multe ori în casa familiei ei.

billie eilish
Billie Eilish a cerut ordin de restrictie [Sursa foto: Captura Video]

Billie Eilish nu se simte în siguranță: „Nu este prima dată când o persoană necunoscută încearcă să-mi contacteze familia”

În ordinul de restricție, Billie Eilish a scris că comportamentul lui Anderson i-a cauzat „anxietate substanțială, frică și suferință emoțională” pentru propria ei siguranță, precum și pentru cea a familiei sale, adăugând că nu se mai simte confortabil să îi viziteze.

„Din păcate, aceasta nu este prima dată când o persoană necunoscută încearcă să-mi contacteze familia și pe mine în mod specific, urmărindu-ne în afara casei familiei mele și făcând acte de dragoste și amenințări cu violență împotriva mea. Cu toate acestea, fiecare astfel de ocazie, inclusiv cea actuală, îmi provoacă o anxietate substanțială, teamă și suferință emoțională față de siguranța mea personală și a tatălui, mamei și fratelui meu”, a scris artista în ordinul de restricție.

„Nu mă simt în siguranță când mă întorc la casa copilăriei mele”, a mai scris ea în cererea ei pentru noul ordin de restricție.