Lansări muzicale

Bere Gratis a lansat piesa ”La Uşa Ta”, în colaborare cu Lora

Bere Gratis feat. Lora - La Uşa Ta
Bere Gratis și Lora și-au unit vocile și au lansat single-ul ”La Ușa Ta”. Uite cât de bine sună cea mai fresh colaborare a momentului!

Bere Gratis și Lora au revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată ”La Ușa Ta”. În ceeea ce privește videoclipul piesei, acesta a fost regizat de Toma Enache şi are ca tema drumul parcurs de un om îndrăgostit până la cel sau cea dragă. 

”Indiferent de obstacolele pe care le întâmpină, dragostea trece peste orice. Iar în această perioadă pandemică mulți oameni au trecut prin acest drum și la propriu și la figurat. La piesa asta Bogdan Ioan a făcut muzica iar eu versurile. E a două colaborare cu Lora, prima a fost pentru "La tine aș vrea să vin", care a pregătit, într-un fel sau altul, simfonicul cu Bere Gratis "Simfonia 20".Ideea de a folosi secvențele din filmul lui Toma Enache a fost a mea pentru că mi-a plăcut foarte mult așteptarea asta pe care a avut-o personajul feminin din film. Mi s-a părut foarte frumoasă această așteptare și, grație bunătății lui Toma față de această colaborare, iată că s-a transformat în ceva frumos. E emoționant pentru că vezi că totul este o așteptare. Iar în videoclip drumul făcut cu mașina, de fapt, reprezintă drumul lui de întoarcere acasă”, a spus Mihai Georgescu, solistul Bere Gratis.

Bere Gratis feat. Lora - La Uşa Ta

M-am îndrăgostit de piesa asta la prima audiție, mă bucur foarte tare că atunci când au ascultat-o s-au gândit la mine și cred că mi se potrivește foarte bine. Este a doua oară când colaborez cu Bere Gratis, dar de dată aceasta pentru o piesă nouă, pentru că prima dată am colaborat pentru un remake, tot după un hit de-al lor, acum este o piesă nou-nouță! Sper să o aveți în playlist! Este o piesă absolut superbă, are o energie extraordinară, îți dă o stare extraordinară și mie mi-e drag să o ascult și s-o cânt!”, a mai adăugat și Lora.

Videoclip: Bere Gratis feat. Lora- La Uşa Ta