Stiri mondene

Barack Obama și Bruce Springsteen au un podcast pe Spotify. Câte episoade are și despre ce vorbesc

Barack Obama și Bruce Springsteen au un podcast pe Spotify
Barack Obama și Bruce Springsteen au un podcast pe Spotify [Sursa foto: Spotify ]
Barack Obama face echipă cu Bruce Springsteen pentru cel mai nou podcast de pe Spotify: „Renegades: Born în the USA”.

Fostul președinte american și artistul discută în acest nou podacast despre o serie de subiecte precum precum paternitate, rasă, căsătorie şi starea Statelor Unite. Podscastul „Renegades: Born în the USA” este al doilea de acest tip la soților Obama, după cel lansat de Michelle, tot de la casa proprie de producție Higher Ground Productions.

Cum s-au cunoscut Barack Obama și Bruce Springsteen și cum au ajuns că colaboreze

Barck Obama s-a cunoscut cu artistul în cadrul campaniei lui Barack din 2008. 

„Cum am ajuns aici? Cum am putut să ne găsim drumul spre o istorie americană a unificării? Acest subiect a dominat multe dintre conversaţiile mele în ultimul an, cu Michelle, cu fiicele mele şi cu prietenii. Unul dintre acei prieteni s-a nimerit să fie Bruce Springsteen.

La suprafaţă, eu şi Bruce nu avem prea multe lucruri în comun. Totuşi pe parcursul anilor am descoperit că avem o sensibilitate în comun. E vorba despre muncă, despre familie şi despre America. În propriile noastre feluri, eu şi Bruce suntem în călătorii paralele, încercând să înţelegem această ţară, care ne-a oferit atât de multe. Încercam să scriem o cronică a poveştilor persoanelor acestei ţări şi căutăm o cale de a conecta propriile noastre căutări individuale, căutări de înţeles şi adevăr şi comunitate cu povestea cea mare a Americii”, a fost fostul președinte american. 

Barack Obama face o serie de dezvăluiri interesante despre el, dar care nu ne surprind. Fostul președinte a mai declarat și cu alte ocazii că este foarte pasionat de muzică și nu s-a ferit să cânte nici în cadrul acestui podcast sau să declare că el cântă la duș.

Fostul preşedinte a amintit şi câţiva artişti preferaţi: Billy Paul, Earth, Wind & Fire, Joni Mitchell, dar şi Marvin Gaye.

Springsteen discută despre subiecte importante din viața personală, precum copilăria alături de un părinte schizofrenic şi fără slujbă. Vorbeşte despre New Jersey-ul care i-a şlefuit cariera şi identitatea, dar şi despre relaţia cu colegii din E Street Band.