Stiri mondene

Bară la Bară: Denise Rifai dezvăluie rețeta succesului: „Adevărul este întotdeauna victorie și eu sunt dovada vie că se poate”

Bară la Bară: Denise Rifai dezvăluie rețeta succesului: „Adevărul este întotdeauna victorie și eu sunt dovada vie că se poate”
Denise Rifai  [Sursa foto: Captură YouTube]
Denise Rifai a fost invitată în studioul Radio Impuls și a vorbit despre rețeta succesului ei în presă. Iată ce a declarat celebra prezentatoare!

Denise Rifai a fost invitata lui Mihai Hînda la „Bară la Bară” și a dezvăluit pentru ascultătorii Radio Impuls rețeta succesului ei în presă. Denise este foarte apreciată de telespectatori pentru emisiunea ei de la KanalD, „40 de Întrebări cu Denise Rifai”, iar acum aceștia au șansa să îi afle povestea de viață în cadrul conferinței TEDxCornișa Women de la Târgu Mureș. 

Citește și: Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D si Radio Impuls, premiat aseară la Gala Forbes Life Awards pentru “Leadership în televiziune”

Denise Rifai dezvăluie care este rețeta succesului 

Denise Rifai  a vorbit despre gala TEDxCornisaWomen, eveniment asteptat cu sufletul la gura, acolo unde si-a prezentat povestea de viata, dar si secretul succesului rasunator, care pe langa multa munca, mai presupune, asa cum spune chiar ea, prezentarea adevarului. Ea mărturisește că a luptat întotdeauna pentru a pune adevărul în fața telespectatorilor, iar din acest motiv este foarte iubită de publicul larg.

Citește și: Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă seară, de la ora 22:00

„Adevărul este întotdeauna victorie și eu sunt dovada vie că se poate. Se poate face presă spunând adevărul și se poate face presă mare. Dacă ne uităm la evoluția mea în presă și a fost întotdeauna una în evoluție de la bine, la mai bine. Totul se datorează acestui curaj al meu nebun de a sări în gol, de a refuza să spun altceva decât adevărul. Eu așa descriu rețeta succesului meu, faptul că am avut curajul să spun adevărul. Știi Eneida spunea o vorbă `Norocul este doar pentru cei curajoși`. La mine se contopește cumva și cu adevărul. Și asta mă ține în viață și pentru acest lucru sunt foarte iubită. E cartea mea de vizită. Adevărul”,  a mărturisit Denise Rifai. 

Denise Rifai a fost speacker la conferința TEDxCornișa Women de la Târgu Mureș 

Denise Rifai  este printre doamnele celebre care au pășit pe bulina roșie de la TEDxCornișa Women, pentru a dezvălui publicului povestea ei de viață și cum a ajuns la acest succes în presă. Deși este obișnuită ca ea să fie cea care adresează întrebările invitaților săi de la 40 de Întrebări, prezentatoarea mărturisește că este plină de emoție și speră să fie o inspirație pentru cei care o iubesc și o urmăresc. 

Citește și: Denise Rifai, detalii din viața personală! Cum a reacționat celebra jurnalistă când a fost întrebată dacă are relație: "Fac eforturi să-mi țin viața privată”

Bară la Bară: Denise Rifai dezvăluie rețeta succesului: „Adevărul este întotdeauna victorie și eu sunt dovada vie că se poate”
Denise Rifai[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Am emoții pentru Târgu Mureș pentru că este primul eveniment la care particip TEDx și este prima dată când am acceptat să vorbesc despre mine, despre povestea mea de viață și sper ca oamenii să găsească ceva inspirațional, motivațional în ceea ce sunt eu. Sunt foarte onorată apropo de pannel-ul de speackeri de la TEDx. Unul dintre invitați este Maia Morgenstern, ce mi-a fost invitată la 40 de Întrebări. Este o onoare pentru mine. Am spus da aproape imediat invitației celor de la TEDx Târgu Mureș, îmi pare așa un centru academic fain și eu zic că o să fie o seară de excepție”,  a spus Denise Rifai. 

„Discursul mi l-am structurat cât de cât. Este povestea vieții mele foarte simplă și foarte complicată totodată pentru că eu am ales mereu să spun adevărul, iar tema mea pentru mâine seară la TEDx este puterea adevărului, pentru că dacă ai curaj totuși să îl spui, dacă ai curaj să îi faci un loc, adevărul îți întoarce foarte multă putere. Eu am fost întotdeauna protejată pentru că am ales să am curaj și să spun adevărul, iar rețeta succesului meu în presă acesta a fost”, a mai adăugat prezentatoarea.