Stiri

Bancul zilei de joi, 18 august 2022: Romantismul nu funcționează în orice cuplu: „Ce-ai păţit, de ce plângi?”

Bancul zilei de joi, 18 august 2022
Bancul zilei de joi, 18 august 2022 [Sursa foto: PixaBay]
O porţie copioasă de râs este binevenită în orice moment al zilei, aşa că Radio Impuls îţi propune să te amuzi cu bancul zilei de joi.

Cea mai bună cale de a-ți schimba starea de dispoziție este prin citirea unui banc bun. Radio Impuls ți-a pus astăzi la dispoziție unul dintre cele mai amuznte bancuri, care te va surprinde într-un mod plăcut. Spor la râs cu bancul zilei de joi!

Bancul zilei de joi, 18 august 2022
Bancul zilei de joi, 18 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bancul zilei de miercuri, 17 august 2022: Testul pe care un soț gelos îl face în fiecare zi soției sale

Bancul zilei de joi, 18 august 2022:

Un tip îşi roagă colegul de muncă să vină să îl ajute să-şi pună parchetul în casă. Se termină munca, se duc acasă la coleg, acesta intră pe uşă, se duce direct la soţie, o îmbrăţişează, o sărută, îi spune cât de mult i-a lipsit la muncă, că o iubește.

Tipul rămâne un pic consternat.

– Cum faci să fii aşa drăgăstos cu soţia ta?

– De şase luni încoace, am învăţat că aşa e cel mai bine, şi suntem foarte fericiţi!

Tipul se duce şi el acasă, să încerce. Intră pe uşă, o îmbrăţişează puternic pe nevastă, îi spune în gura mare ca o iubeşte, dar aceasta izbucneşte în lacrimi.

– Ce-ai păţit, de ce plângi?

– Asta e cea mai urâtă zi din viaţa mea! Mai întâi fiu-tu şi-a scrântit glezna cu bicicleta, apoi maşina de spălat s-a stricat şi acum mai vii şi tu beat acasă!

Citeste si: Bancul zilei de marți, 16 august 2022: Ion vine acasă rupt de beat şi găseşte uşa încuiată: „Mărie, deschide uşa!”